dimarts, 13 d’octubre del 2009

NO a la Guerra d'Afganistàn


Les tropes Espanyoles i Internacionals no estàn fent cap "missió humanitaria", aquest eufemisme no és més que això, una mentira per no deixar veure que és una GUERRA, on moren milers d'inocents per enriquir els de sempre! Exigeix la retirada immediata de les tropes!

Són ja 80 els militars enviats per Espanya els que han mort i 45 els ferits des de que va començar el conflicte, per allà el 2002, almenys, segons cifres oficials. Però, la pitjor part se la està enduguent com sempre la població civil, que ja suma més de 3.500 morts, als que hi ha que afegir uns 6000 ferits, tot això tirant per baix. No heu de dixar de pensar que les baixes civils solen ser sobretot xiquets i xiquetes que dificilment saben que han de fer a una guerra. Els exèrcits de la OTAN i EEUU, s'escussen com sempre en xonaes com que hi ha que asegurar i restablir el govern i la democràcia. Bona manera de fer-ho, a base de bombardejar-los i matar-los, a part de les violacions a dones i xiquetes que com en la guerra de Iraq, segur que hi han. Si de veritat vulgueren treballar per la pau no duríen armes, i difícilment pot parlar Espanya de democràcia quan és evident que no en té ni idea.

Així doncs, tots els que es van alçar contra la guerra d'Iraq, alseu-se contra aquesta també i exigiu la retirada de totes les tropes de territori Afgà! Prou de morts inútils per enriquir els de sempre!!