dimecres, 14 d’octubre del 2009

Hem eixit de la cassola per caure al foc?


El substitut de Costa va negar l'Holocaust en 1979.

"El major frau de la Història". Així és com va descriure l'Holocaust el substitut de Ricardo Costa com secretari general del PP valencià, César Augusto Asencio, en un article publicat en 1979 en el Diari Informació. Asencio, que tenia llavors 17 anys, titllava de "mite" l'extermini de sis milions de jueus durant la Segona Guerra Mundial.

El fins a ara subsecretari de Política Autonòmica i Local assegurava que, segons "un estudi detallat", els jueus havien orquestrat "una propaganda a escala mundial" recolzada en "innombrables fotos i documents trucats" per a fer creure a la majoria de la humanitat que l'Holocaust havia existit. No obstant això, argumentava, Asencio, la Creu Vermella Internacional no va esmentar en cap dels seus informes l'existència de càmeres de gas ni d'exterminis en massa. Tenint en compte l'objectivitat de la institució, l'Holocaust va ser una fal·làcia, deduïa l'home que avui ha substituit al nombre dos de Camps després de la destitució de Costa imposada des de Gènova.

El desprestigi del nacionalsocialisme era, en primer lloc, l'objectiu de la "ofensiva propagandística" dels jueus, que "durant tota la seva vida s'han dedicat a viure a costa dels altres amb la usura com element productiu", afirmava Asencio. En segon terme, la comunitat jueva volia seguir obligant a Alemanya a pagar indemnitzacions a Israel. Finalment, els jueus aconseguien amb la defensa del mite de l'Holocaust profunditzar en la seva condició de víctimes, "encobrint el present en el qual són botxins i estan fent als palestins el mateix que diuen que els van fer a ells", conclou el nou secretari general dels populars valencians.

Article del ninot este.

extret del País i traduït a SoftCatalà.
O siga que ens lleven de damunt un lladre mentider superfashion, pa ficar-nos un Nazi....però açò que merda és?! Al fill de puta este deuríen de preguntar-li si les víctimes republicanes que van morir a càmeres de gas en camps d'extermini també és un frau!