dijous, 1 d’octubre del 2009

Que poca vergonya, aquests "blavencians".


Membres de Valenciafreedom i del Grup d'Accio Valencianista van anar a la delegació del govern català a Nova York per a lliurar un comunicat al delegat Andrew Davis on es tracta de "genocides" i nazis als catalans. També van exhibir una pancarta davant la porta on es parla de "parar l'imperialisme català".

Aquests "valencianistes", que eviten mostrar les seves cares en les fotografies, assenyalen com assoliment destacable que, encara que d'inici van ser "atesos amb un bon dia" després "es va utilitzar la llengua espanyola". Malgrat anar a la delegació catalana a dir nazis, genocidas i imperialistes als catalans, ells mateixos admeten que els treballadors "es van mostrar educats i correctes".

En aquest comunicat es denuncia que el Govern "contínua subvencionant entitats radicals que neguen, igual que la pròpia Generalitat, l'existència de la llengua valenciana, els senyals d'identitat pròpia dels valencians, manipulant en ànsies d'expandir-se com a estat propi, la denominació, bandera, història, cultura i tradicions valencianes".

"En ple segle XXI quan alguns catalans semblen enyorar l'afany expansionista de l'Alemanya del 39, una cosa intolerable, mes propi d'ideologies feixistes, lluny de la imatge de la Catalunya moderna i tolerant que es vol donar", afegeixen, a més de remarcar la seva "protesta davant la política imperialista del govern català"

"Al valencianisme social, cultural i polític no se'l pot callar, i seguirem amb les nostres campanyes fins que defallim. La nostra veu se seguirà escoltant per mig món, fins que algú demani algun dia perdó pel mal que està causant el pancatalanisme als pobles limítrofs de la Comunitat Autònoma catalana" afegeixen.

Els valencians fem un pas avant i els blavencians ens fan pegar 4 passes arrere.