dissabte, 10 d’octubre del 2009

Pallissa a un Administrador de Valencianisme.com


Apallissen un administrador de Valencianisme.com en la vespra del 9 d'Octubre

Els fets van tindre lloc durant la matinada de divendres. Un company de l'administració del nostre portal, que ha preferit no revelar la seua identitat, es diposava a entrar al seu domicili, ubicat a la ciutat de València, acompanyat d'una amiga, moment en el qual es van presentar en el portal un grup d'uns 10 jóvens, que després d'agredir la xica el van acorralar fins que el van tombar a terra i el van colpejar en repetides ocasions mentre cridaven consignes espanyolistes.

Segons les mateixes fonts, els agressors van irrompre de sobte en el portal i van espentar en primer lloc la xica, al mateix temps que reien i proferien insults contra ella, com "guarra" i "putita catalanita". A continuació, van amenaçar l'administrador del nostre portal, tot dient-li que abandonara la seua tasca al capdavant d'esta pàgina web o si no "el matarien".

En eixe moment, el company de l'administració de Valencianisme.com va intentar defendre's, però es van llançar ràpidament contra ell uns 10 jóvens, que portaven gorres i mocadors que els tapaven la cara, i llavors el van agredir en repetides ocasions, amb punyades i puntades que li van provocar diferents contusions al cap, als muscles i als costats. Tot seguit, els agressors van fugir al crit d'"arriba España" i "Valencia es y será nuestra, fuera los putos nacionalistas", han assegurat les esmentades fonts.

extret Valencianisme.com