dijous, 28 de gener del 2010

Els nazis pancatalanistes i el cinema.


Si, aquestos extranys sers inventats per autèntics filonazis pancastellanistes, s'han atrevit a desafiar al gran poble espanyol en una altra mostra d'imposició del seu dialecte sectari front la mil.lenària llengua espanyola.

Aquests vividors, fuma-porros i antitaurins, lluny de contentar-se en el 3% de pel.lícules doblades al català, desagraïts i insolidaris com ells sols, pretenen que als cinemes de la seua zona, la seua terra, on es parla i es viu en la seua llengua osti, les pel.lícules doblades al seu dialecte espanyol hi arriben al 50%, la meitat!! Que pretenen?! Que al cinema hi fiquen les mateixes pel.lícules en un dialecte inexistent anomenat català que les mateixes en la gran, insuperable, noble i única llengua comú Castellan...Espanyola!? Menuts nazis!

El que deuríen de fer es deixar les coses com estàn, oblidar-se del seu dialecte de bàrbars i acceptar la llengüa que'ls nobles i simpàtics espanyols van introduïr pacíficament, mai mai mai mai impossant-la!

Podríen prendre exemple de València...en València està TOT en Espanyol, com Cristo Rey mana, i si algún Valencià s'atreveix a impossar el seu maleït dialecte davant la llengua Espanyola, gens impossada, tindrà prou en que se li tilde de Catalanista o se li pegue una pallisa, ja que a diferència de la Regió Catalufa, asi es disfruta d'una Normalitat Democràtica que permet atemptar impunement les seues seus. Tot siga per la unitat d'un Estat Democràtic que a ningú MAI se li ha sigut imposat.

Encara com, els empresaris dels cinemes, almenys els lleials a la pela...a Espanya perdó, s'han alçat contra aquesta llei tancant les portes dels seus cinemes el día 1 de febrer, clara prova de que és un negoci que està en alça, ja que de tots es conegut la gran afluènça de gent que tenen últimament els cinemes. En canvi, els que estàn a favor de tal llei que iguala un dialecte impossat i una llengua cervantina, clar, també han avisat als cinemes que els falten ales per fer vaga contra ells...

Segons fonts del diari el Mundillo, junt a informació de Campsnal9 i Telefadrí, els catalans ja estàn preparant un exèrcit junt a l'armada Andorrana per invadir tota la Península Histèrica i fer que tots els cinemes tinguen el 100% de doblatge en Català que tot el món duga barretina i quel caganer siga la nova imatge nacional que sustituixca al bou.

Ramoncín ens pille confesats...



Info al:

Periódicocat
Racó Català

En desacord en la vaga de cinemes?:
Facebook

5 comentaris:

Carquinyol ha dit...

uau... una vaga de cinemes en dilluns!! mare meva, que agossarats que són aquesta gent, és nota clarament que van a totes !! ;)

Jaume Pros ha dit...

Sempre m'he admirat (i m'he fet creus) de la lluita de molts valencians per una llengua i una cultura de qual molts han acabat renegant després de tants i tants anys d'intoxicació a base d'autoodi. Aquest post m'ha generat un sentiment de solidaritat i tristesa molt gran. No sé perquè.

LoyKaPV ha dit...

No sé si van a totes Carquinyol, però totis un rato si que són si...Gràcies pel comentari. ;)

I jo que esperava quel sarcasme i el cinisme de l'entrada causara algún que altre somriure a qui ja sap com estàn les coses... Gràcies per passar i comentar Jaume.

Jaume C. i B. ha dit...

Una vaga dilluns que és el dia que menys gent hi va al cinema és ridícul, que la facin el cap de setmana o dimecres, dia de l'espectador. Espero que aquests cinemes que es declararan en vaga continuin en vaga indefinidament.

LoyKaPV ha dit...

Tenen més cuento que altra cosa Jaume...gràcies per comentar. ;)

Publica un comentari a l'entrada