dimarts, 19 de gener del 2010

Per què odie al PP...


Fà prou de temps veia al PP com un partit polític en que discrepava en totes les seues idees i la seua forma d'actuar, així i tot el tolerava i era capaç de discutir de forma civilitzada sense perdre la paciència, però al passar el temps eixa "discrepància" s'ha anat convertint en un odi cap a les seues segles i tot el que representa, junt a altres homòlegs com Berlsuconi, Sarkozy, Bush, els quals em costa respectar, i qualsevol discusió en gent del PP és torna una batalla per la seua incapacitat de veure la realitat i en la prepotència en que actuen. Si, en ells se m'ha acabat la paciència...

Però com diuen de l'amor, l'odi és algo que s'ha de intentar racionalitzar. Admitint-se la contradicció, és l'única forma de que es convertixca en un sentiment intel.ligent. Siguent Valencià i patint en la pròpia pell les seues barbaritats, veig necesari intentar plasmar el perquè no soporte escoltar parlar d'ells, perquè se m'encén la sang quan els veig a la televisió i el mal de cap que m'entra quan em pare a pensar en que han conseguit la majoría parlamentaria a la nostra terra, algo que encara sóc incapaç d'explicar-me...aaai ixos fraus electorals...

Primerament, els odie perquè són la continuació del Franquisme, que la seua ideología siga la mateixa no és d'extranyar quan els seus dirigents són descendents directes d'aquella gentola, -Aznar, E.Aguirre, Acebes....- que va fer posible el franquisme des de posicions ministerials i altres sinectures menys sutils. Com no, he de nomenar al pare ilustríssim de tot açò, Fragasaure, al més pur estil dels capítols de "Les històries de la Cripta", aquest fenòmen inexplicable embalsamat en vida seguix actiu per a glòria dels espanyolistes més casposos i els pobres gallecs. Però més inclús quels personatges, i les proves fotogràfiques dels seus seguidors, estàn les seues "obres" que faríen que "Franquito" es correguera de gust: el nacionalcatolicisme, la xenofòbia, la homofòbia, el nacionalisme espanyol més excloent, els interesos empresarials especulatius que fan desapareixer zones úniques, l'obsesió compulsiva per privatitzar-ho i capitalitzar-ho absolutament tot, la seua hipocresía i destrellat, tacat de pràctiques tan despreciables com l'anticatalanisme o recorrer al Valencià tan sols per guanyar vots mentre per darrere -i no tant darrere- el destrueixen.



Però potser, part d'aquest odi, ha estat fomentat per la seua arma de distracció masiva, les morts que van provocar en la seua escapadeta de "las Azores", la manipulació mediàtica del tema del 11-M en que en ixe precís instant TOT el partit deuría haver desaparegut, deixar d'existir!!!
En aquella època vaig sentir tal desesperació per lo humillant que era quels de la Pepería eixiren a tots els llocs fent servir tertúlies, debats i més programes de desinformació amb periodistes afins al partit o intimidats per aquestos com si foren els herois, que fóra tant sumament lògic i evident que mentíen i que hi haguera tanta gent estúpida capaç de tragar-se això, que la sola veu d'Aznar fent declaracions em fea encendre en flames!!

No sé com collons són capaços d'estar a l'oposició sense quels caiga la cara de vergonya, en conter de servir d'oposició constructiva tan sols són capaços d'arribar on el cervellet els permet, queixar-se i queixar-se com si no s'enrecordaren que fà pocs anys no es parlava d'altra cosa que de la Vaga General, el segrest de Georgia, el desastre del Prestige, la Guerra d'Irak, la bombolla immobiliaria, la tramitació de lleis com la LOCE, el colp d'Estat institucional en l'Asamblea de Madrid, el caciquisme de Fabra, tantíssima corrupció, corrupció i corrupció i per suposat, l'horrible atemptat islamista del 11-M, junt a la deguda manipulació de mitjans per a quels culpables foren els etarres. Uns pocs exemples del seu bon fer...



A mi personalment, m'ha quedat clar, que ja no fà falta entrar a colp de pistola com Tejero, per fer un colp d'estat. En hi ha prou en controlar els mitjans de comunicació, clara prova d'ella és el Campsnal 9, cuinant així l'única veritat quels interesa quels ciutadans coneguen i això és una altre clar punt sobre el PP, la seua capacitat per deixar la democràcia en res.

Són els responsables de que en la nostra terra tinguem el pitjor i més insostenible desenvolupament urbanístic de tota europa, que les nostres costes siguen paisatges destruits pel cement i l'especulació, de quel turisme estiga encaminat a zones de luxe amb imposibles camps de golf, sense promocionar res cultural, que cada vegada hi han més cotxes, més contaminació i menys mitjans de transport públics, que en conter de rehabilitar zones històriques com per exemple el Cabanyal, deixen que es degrade amb l'única finalitat d'especular, de que no sàpiguen el significat de la paraula progrés!



Estos personatges són incapaços de diferenciar entre obligació i llibertat d'elecció, i el clar exemple el tinguem en la seua paranòia de la Llei d'avort, mentre que en les altes esferes de la doble P es queixen que inmigrants puguen tindre dret a servicis sanitaris mínims!! Segons ells no ho mereixen, són la causa de tot mal i després són els primers quels enganyen per a que vagen a mitings, per a quels voten o contractar-los a treballs que rosen l'esclavatge.



Açò és un començar i no parar, i EH!...mentre estiguen asi, les que vindràn... però de moment, continuarà, perquè m'he encés!