dissabte, 9 de gener del 2010

Salvem el Cabanyal


El govern valencià va aprovar ahir un decret-llei perquè puguin tirar endavant les obres del Cabanyal de València · La plataforma cívica de defensa del barri anuncia que s'interposarà entre els operaris i els edificis per evitar l'enderrocament.

I es que aixina ens trobem a plé segle XXI sofrint encara la tiranía baix el nom del PP, que s'encabota una i una altra vegada en aprofitar-se'n tot lo que puga del poble valencià independentment del que passe o opinen els ciutadans. Patint el que "hem votat"?

El PP (crec que no fà falta presentació a estes altures però per si de cas...) aquell partit descendent de la dictadura, el de mitjans de comunicació manipulats, el de 11-M, el que ens va portar a la guerra, aquell partit fascistoide i retrògrad, confesional i d'extrema-dreta, que lluny de condenar el franquisme permet que els honors instaurats al genocida continuen a la nostra terra, aquell partit que ha llevat la denocminació "País Valencià" de carrers i places sobre tindre votacions majoritàries en contra, el partit del Rus, Rita, Camps, Fabra i tota la pesca i faràndula asquerosa que ha dut al País Valencià a la puta merda són els que ara han retirat el BIC del que disfrutava el Cabanyal per poder enriquir-se amb les seues construccions faraòniques, destruïnt així una zona de gran patrimoni cultural, que siguen patrimoni cultural afecta a tot el món, però sobretot a nosaltres, els valencians, si.

Ara resulta que estos païassos volen enderrocar la part més emblemàtica i ben conservada del barri del Cabanyal, a València, per poder fer un corredor/avinguda per desembocar a la platja. Els veïns obviament, estàn en contra, si no ho enteneu, tan sols heu de fer un exercici mental tan simple com possar-se al seu lloc. El PP, el Consell, les osties consagraes, al vore que els veïns estaven en contra, han fet lo típic de les especulacions, intentar enganyar-los en ofertes, descuidar el barri i baixar la vigilància policial, en les conseqüències que tot lo món es pot imaginar.

Des de Madrid, capital del Gran Imperi, el Ministeri de Cultura va prohibir l'enderrocament per creure que era una espoliació de patrimoni cultural (i així és) , però clar, no contaven en que el PP no és un partit democràtic sinó dèspota i dictatorial, lo que ells volen i diuen và a misa, i pels seus collons , i el Camps i la Rita, s'han passat per la fava i pel parrús respectivament el decret del ministeri creant ells mateixa un Decret-Llei que els permet fer lo quels passe pels collons. Clar, ells manen, ells fàn lo quels rota, obvi...

Crec que s'haureu donat conter de que l'asumpte no em fà molta gràcia, clar que no òstia! Estic indignat! Estic fins als collons del PP i dels imbècils dels borregos que'ls seguixen!! Jo crec que ja està bé, no? Anem a dixar que tornen a guanyar, o anem a fer que es claven els containers, les maquinaries i les ratjoles pel cul?


Pàgina Web de "Salvem el Cabanyal"



Grup de Facebook de "Salvem el Cabanyal"

Grup de Facebook "1 millón de voces para que no tiren el Cabanyal"