dimecres, 9 de setembre del 2009

Espanya prohibeix un referèndum democràtic i envía a la Falange

Finalment la justícia espanyola a decidit cancelar la consulta popular d'Arenys de Munt, mentre que si han permitit a la Falange que es "manifesten" (sobretot pacíficament, aixina com ells saben).

Aixina queda ben clar que l'únic que talla l'abaejo asi és el govern implantat a la meseta amb decissions tant democràtiques i "no espanyolistes" com aquesta. Encara que no és d'extranyar quan el que s'encarrega del cas és un ex-falangista. (sería una cosa com que un Nazi jutjara a un israelià)

Que un sol poble de pocs habitants haja fet que el Govern prenga tals mesures, dona de que pensar, encara que com ells bé saben fer, giraràn la truita al seu favor als mitjans de comunicació i la majoría Espanyola, gent ignorant s'ho tragarà sense intentar esbrinar més sobre l'asunt.

Doncs bé, jo crec que els ha eixit el tir per la culata als "dictadors" espanyols ja que gràcies al seu victimisme i mal fer, el que no haguera eixit de Catalunya ara és una notícia internacional, fent evident una vegada més la "inquisició espanyola" en que es vegem sumits.

Aixina i tot, no són tant borinots quan abans d'enviar a l'exèrcit a un poblet (cosa digna de vore...) han decidit enviar a la Falange per defensar la seua "patria" amb les seues camises blaves i signes franquistes disfrutant d'una democràcia que ells no van permetre.

Ara toca esperar i vore el que passa, gràcies a les decisions espanyoles antidemocràtiques i les seues actuacions dutes a terme per la seua por a quels desmantel.len la paradeta.