diumenge, 20 de setembre del 2009

Manifestació en contra de les becerrades d'Algemesi.

El passat Dissapte día 19, es va fer una manifestació en contra de les becerrades al municipi valencià d'Algemesí.

Primerament, m'agradaría comentar que a Algemesí existeixen festivitats valencianes com la muixeranga, que son 20 vegades millor que les becerrades, sense fotre ningún animalet i a més, autèntiques festes culturals, no com eixa subnormalitat de les becerrades.

A la Manifestació acudiren distintes associacions de defensa dels animals junt a grups polítics de l'esquerra que baix els lemes de "Per una alternativa a les becerrades" o " Tauromàquia Abolició" van manifestar el seu desacord en aquesta "festa" que inclús alguns taurins calfiquen de abominable.

Encara que hi havía molta gent èbria per part dels taurins, gràcies a la protecció policial no va haver cap enfrontament. Això si, els taurins llançaren ous als manifestants antitaurins mentre els insultaven i alguns els mostraven el cul en els pantalons baixats. Els antitaurins per la seua part van cridar consignes antitaurines mentre alçaven mans pintades en roig,imitant les mans ensanginades.

També van anar músics, dolçainers i tabaleters que al tocar la Muixeranga van ser insultats i xiulats per la part taurina.

Al arribar els "torers" passant al davant de la manifestació i parant els cotxes al davant dels antitaurins, cosa que molts van opinar que es tractava d'una clara provocació, els antitaurins els varen cridar "asesins!" mentre els mostraven les pancartes antitaurines.

Una vegada ja havien passat els "assesins" la comitiva manifestant es va desplaçar a un parc per fer lectures i acabar la manifestació en unes albades.














2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pense que aquest any se vos a anat de Mare. Altres anys heu segut mes respetuosos, heu estat en silenci i era un gran punt a favor de vosaltres, però vegent alguns videos, he vist que es fiqueu a la mateixa altura que els asesins de bous.

LoyKaPV ha dit...

Oh...jo pense que fem el que fem i els diguem el quels diguem MAI en arebaixarem a la seua altura.
Ells defenen lo indefendible i nosaltres lluitem per abolir eixa injustícia. No hi ha comparació posible. Sé que hi ha gent molt respetuosa, però per a mi, hi han certes coses que no es poden tolerar ni respetar.

Publica un comentari a l'entrada