dijous, 17 de setembre del 2009

ENÈSIM ATAC FEIXISTA AL CASAL JAUME I DE GANDIA



“Una vegada més i ja en van moltes, massa, la Fundació Casal Jaume I de Gandia ha rebut un nou atac per part de la intolerància espanyolista. La seu ha aparegut plena de pintades...” D´aquesta manera començava el comunicat
d´Independentistes de la Safor del 30 de desembre de 2008. Avui, 14 d'abril del 2009 , un cop més podríem començar aquest escrit de denúncia pública de la mateixa manera.

De nou el mateix objectiu (la Fundació Casal Jaume I Safor-Valldigna) i de nou un missatge força semblant, amb el mateix contingut feixista, racista, xenòfob, homòfob, amenaçador i violent al que ens tenen acostumats els NEONAZIS de Gandia i la Safor.

Referències a les 14 paraules de David Lane ( nord-americà supremacista ari, mort el 2007 mentre complia 190 anys de condemna per robatori i assassinat), el 88, l´esvàstica, la creu cèltica, escriptura amb dues ss i recordatori amenaçador dels assassinats comesos pel feixisme, com el del Pollo, Carlos Palomino, jove madrileny de 16 anys assassinat pels feixistes l´1de novembre de 2007 , i Guillem Agulló, jove militant de Maulets assassinat pel feixisme
l´abril del 93.

Un cop més amb ben poques lletres, però deixant ben clars quins són els seus objectius i quins els seus mitjans. El lloc triat per a l´agressió ,de nou, el Casal Jaume I de Gandia, les amenaces en primer lloc cap al casal i la gent que hi acudeix, però tots som objectius del feixisme, per ser negre, per ser immigrant, per no ser ari, ser jueu, musulmà o per ser homosexual, per ser
d´esquerres o senzillament per no ser com ells. Tots podem ser objectiu de la intolerància feixista. Avui ens ha tocat a nosaltres novament, però la societat, l´ajuntament i les institucions públiques han de ser conscients què si deixen créixer aquesta gent, permetent les seues contínues amenaces i agressions, la seua coacció, estan sent ,una volta més, còmplices de la barbàrie. Aprengam de la història i no deixem que es torne a repetir.

Per últim, volem refermar la nostra voluntat de continuar treballant per la llengua, la cultura i la llibertat dels Països Catalans, passe el que passe i ens amenace qui ens amenace.

Per Gandia, per la Safor i pels Països Catalans!
Per la independència i el socialisme!
El feixisme no es tolera, se´l combat!

Gandia, 14 d´abril de 2009

extret de Antifeixistes.org, ja fà temps que volía possar aquesta notícia, i encara que es relativament antiga, es un cas que es continua repetint a dia de avui a tota la Península.