dimarts, 22 de setembre del 2009

Denúncia a Font de Mora


Fòra Font de Mora, el PP i tots els "peperos" d'aquestes terres!


El jutjat número 17 de València ha admés a tràmit la denúncia presentada pel Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) el passat mes de maig contra el conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, per l'incompliment de múltiples sentències sobre el reconeixement de la validesa del títol de Filologia Catalana en les oposicions, segons ha informat el sindicat. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) també va presentar una denúncia en el mateix sentit.
Les diligències prèvies indiquen que el jutjat ha vist indicis de delicte en l'actuació del conseller però, per la seua condició d'aforat, ha decidit remetre l'acte a la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia valencià.

L'STEPV va denunciar per desobediència a les resolucions judicials i malversament de fons públics al conseller Font de Mora el passat mes de maig per publicar les convocatòries d'oposicions de mestres i professorat de secundària sense reconéixer el títol de Filologia Catalana com a vàlid per a la prova d'exempció de coneixements del valencià.

El titular d'Educació ha ignorat ni més ni menys que 16 sentències del Tribunal Superior de Justícia valencià i 2 del Tribunal Suprem en este sentit.

D'altra banda, l'STEPV ha rebut també la comunicació del jutjat número 2 de Xàtiva que incoa judici de faltes al president de la Diputació de València i alcalde de la capital de la Costera, Alfonso Rus, pels insults i amenaces al professorat el passat 25 d'abril en un acte públic a Xàtiva. El jutjat de Xàtiva ha unificat les denúncies presentades per Escola Valenciana i l'STEPV. El judici oral se celebrarà el pròxim 23 d'octubre.