dissabte, 26 de setembre del 2009

El PSPV acusa al PP de voler traure rendibilitat electoral del plà Camps


El líder del PSPV d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha acusat les inversions del Pla Camps d’electoralistes en apuntar que estes s’acabaran en el primer trimestre de 2011 “a pocs mesos de les eleccions municipals”. Rodríguez justifica esta situació afirmant que des de l’ajuntament es diu que el Pla Camps “començarà quan comence, és a dir, quan acaben els tràmits burocràtics”.

Així el portaveu socialista afirma que “és evident que el PP no vol ajudar als aturats, no vol arrimar el muscle, perquè si fóra així posaria en marxa ja el pla com ha fet Zapatero i no s’esperaria a fer-ho quan al PP i no als ciutadans, els interessa”.

A més a més Rodríguez ha afimat que les obres del Pla Camps no col·laboren a completar les que es fan amb el Pla Zapatero, així explica que “malgrat que els accessos al pont -el de Sant Vicent- els paga Zapatero i ja estan molt avançats” el pont, que correspon fer a la Generalitat, no es construeix i porten “15 anys prenent-nos el pèl”. Jorge Rodríguez afirma d’esta forma que “a la Generalitat li és indiferent Ontinyent” i que “en dos anys de legislatura la Generalitat no ha invertit ni un cèntim a Ontinyent”.

Per una altra banda el portaveu del PSPV ha afirmat que a més a més de la discriminació “al PP d’Ontinyent li dóna igual que la Generalitat de camps ens margine”. Així Rodríguez declara que “el PP es va negar a demanar diners de la Generalitat per Ontinyent” i que ahir va ser “la segona vegada que portem al ple la reclamació del deute històric, que sol·licitem a la Generalitat que invertisca en Ontinyent en projectes llargament demanats i el PP dóna l’esquena a Ontinyent”.

Jorge Rodríguez ha volgut enumerar els projectes que considera pendents i que són la construcció del Pont de Sant Vicent, del nou hospital, de la casa de cultura, de l’auditori, del conservatori, de la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes, d’un nou centre de salut i un centre d’educació infantil i primària al barri de Sant Josep i del nou palau de justícia; el desdoblament de les rondes, el projecte Clar Viu, la canalització del riu Clariano al pas per la ciutat i la rehabilitació de la Casa dels Barons de Santa Bárbara i del Marqués de Montemira.

Finalment el dirigent del PSPV ha criticat al PP i a l’alcaldessa d’Ontinyent Lina Insa la seua “poca coherència” i ha afirmat que les mocions per exigir les inversions pendents de la Generalitat a la ciutat unes vegades han tingut suport del PP i d’altres no.

extret Comarcàlia