dijous, 17 de setembre del 2009

Els assesins de sempre, els violents de la ultradreta.

En el municipi de La Cabrera, a Madrid, un obrer que estava assegut al costat d'un amic (també obrer i minusvàlid a conseqüència d'una caiguda d'un andamit) en una plaça, va ser atacat per un grup de cinc joves que, cubata i gasolina en mà, el van assassinar. Se'ls va escoltar cridar: "Romanès de merda, t'anem a cremar". (En la foto, dues persones observen una foto de Gigi, al costat d'on va ser assassinat).




Era grandot com un om centenari, 33 anys tio "noble" i, cada vegada que caminava de festa, li eixia a mode de veu la botzina d'un buc. Anava a complir dues tardors a Espanya i, per als seus amics més propers, el obrer romanès que van assassinar a patades el divendres en el municipi madrileny de La Cabrera, era com un Robin Hood.

Aquella matinada estava assegut en un banc de la plaça contant estrelles, llanda de cervesa en mà al costat de Dumi, el col·lega de les cames de drap des que va caure del andami. Fins que la nit va sortir creu i se'ls va venir el cel sencer damunt.

Els cinc "nois" d'entre 19 i 25 anys que venien de muntar-la en tres bars del poble, van apuntar per allí, els van insultar i va haver alguna espurna sense determinar que ningú va veure, però que amenaçava incendi. Després els cinc van tornar amb uns cubates en la mà i bidons de gasolina per llengua.

-Rumano de mierda, te vamos a quemar.

El van abordar amb un "tu, alsat!", es van embullar a cops amb Gigi Musat, li van donar un cop de puny que li va llençar al paviment i va haver rehala rabiosa. No, no el van cremar. Tres d'ells li patejaren el cap tractant d'aixafar-li el crani fins a matar-lo allí mateix.

Com sempre condemne els actes despreciables de la gent que fà d'aquest pais una merda i que cada vegada més gent s'asquetje de ser espanyola, en aquestos actes violents, asesinats i amenaces, heredats de l'època franquista, que encara perduren en estos descervellats. Un pobre home ja es suma a les víctimes d'aquestos asesins que tenen en moltes ocasions, el beneplàcit del govern Espanyol.

extret i traduït de Kaosenlared