diumenge, 27 de setembre del 2009

Esperanza Aguirre es riu dels 140.000 assesinats pel franquisme



Es prou conegut per tota persona en dos dits de front i que no està enganyat per la intoxicant doctrina de l'extrema dreta o la "dreta moderada"(JAJAJAJAJA) del PP, que en aquest "Estat" o "País" com diría Marianico el Corto, "huele mal". I ja no per tota la pesca que estic comentant de normal per asi, sino per l'olor que fà el PP al voler amagar el holocaust de la Masacre Civil Espanyola, evidentment perque no els interessa al ser clars descendents(per més que ho neguen clar) d'aquella dictadura. Està clar, el perque en tots els altres llocs que va existir una dictadura es persegueix aquestos malnascuts i no es té por de tractar el tema el més dignament posible.A ells els importa un comino la dona que duu setanta anys plorant la pèrdua del seu pare, del seu oncle, del seu avi. L'esposa o el fill que lluiten per donar sepultura digna al seu marit o pare. El nen que no sap qui és i vol conèixer la seva història i recuperar la seva identitat perduda, el fill o nét d'exiliat que vol que se li reconeguin els drets robats en una fugida temerosa, o aquells als quals els van privar del temps de viure en llibertat i van estar en les presons on havien més dignes tancats, que indignes en llibertat, etc.

No hi ha prou en les pegues que possen a Gallardón o qualsevol jutge o persona anònima que vulga indagar en la història d'aquest país, sino que damunt, pa fotre encara més, es riuen en la cara dels familiars de les víctimes en mitjos somriures i frases cíniques i iròniques.

Asi torne a recordar la parida que va soltar l'Esperanza t'Agarre al apelar a Napoleó mentre els descendents dels assesinats ploraven pels seus familiars.

Potser, hi haguen 20.000 borregos que vagen a els macromitings del PP a colp d'enganyifes i entrepans de llonganisses. Potser tot açò està plé d'ignorants lleplaculs que els importa una merda el quel seu partit fà i promou.

Però sempre quedaràn molts que no es dixaràn enganyar i lluitaràn per traure a la llum totes aquestes faltes. Tan sols cal recordar, feixistes malnascuts, que qui riu l'últim, riu millor.