dimecres, 18 de novembre del 2009

El Bloc anuncia el “fracàs” del pla de mobilitat del nucli antic de Xàtiva

La regidora del Bloc Cristina Suñer, en declaracions a la Cadena Ser de Xàtiva, ha afirmat que el projecte de pla de mobilitat del nucli antic de la ciutat serà un “fracàs” perquè “no s’ha seguit la programació adequada”. Així la dirigent nacionalista ha denunciat que el govern del PP no vol fer partícep del projecte a l’oposició municipal i “el que és més greu, a la resta de la població”.

Des del Bloc es critica així que no s’ha fet un estudi previ “seriós” que faça un recull de les necessitats de comerços i turisme. A més a més assegura que la falta de planificació farà que s’haurà d’actuar “sobre la marxa i conforme vagen eixint els problemes”.

Cristina Suñer fins i tot ha recordat que el pla no tallarà el trànsit perquè l’ús siga sols de vianants, sino que es restringirà el trànsit; així ha advertit que esta situació “afavorirà novament el clientelisme perquè hi haurà gent que anirà a l’ajuntament a demanar favors i podrà entrar o eixir del nucli antic”.

Finalment Suñer també ha lamentat que el projecte suposarà un problema per a les persones amb dificultats de mobilitat i s’ha preguntat si “no veuran mai més el nucli antic de Xàtiva?”.