divendres, 13 de novembre del 2009

Camps en perill de mort!!!!!!!!!


Si senyors i senyoretes no és cap broma, ell mateixa ho ha dit en la cambra i ben gravat a quedat per a que tots els valencians i sobretot en la "GRAN Y POBRE" vegen que el nostre tot honorable i sobretot honrat president del País Valencià està en perill!!!!

"Le encantaría coger una furgoneta, venirse de madrugada a mi casa y por la mañana aparecer yo boca abajo en una cuneta". Esta és la perla que li ha soltat a Ángel Luna, el portaveu socialista....si, es veu que el nostre govern és més mafia del que creiem i possiblement pronte trobem al Camps en una cuneta reventat a lo Corleone...gràcies a deu, ho ha vist vindre a temps i ha advertit a tots els seus borreg...votants i companys del partit per a que li mostren el seu suport i el defenguen davant tal problema, cosa que ja han fet aplaudint-lo a la cambra mentre tots els altres diputats (obviament els que no eren del PP) s'han quedat bocabadats.

Així i tot, es veu que Camps ja ha contractat a Don Vito, el seu amic de l'ànima...àmic? no,perdó, germà! Aquell al que vol un colló!

Aixi doncs, preparem-nos per la guerra de mafies!