dimecres, 4 de novembre del 2009

L'entrevista de Sense Embuts

Açò no és cap mena de publicitat....o si...

Faig un poquet tard a reproduïr aquesta entrevista que va fer l'autor de Sense Embuts a tots aquells blocs que sol fer alguna que altra visita - el meu entre ells-, però més val tard que mai i asi la teniu, no sense abans, recomanar que visiteu el bloc ja esmentat i espere que faça cas dels que li han recomanat que faça l'auto-entrevista, que tampoc és cosa mala.

NOM DEL BLOC: COM CAGALLÓ PER SÈQUIA!
AUTOR/ADMINISTRADOR: THOR

Quant fa que vas obrir el teu bloc?
Realment el primer bloc el vaig obrir a juny del 2007 i encara que en vaig fer uns quants més, l'únic que tinc d'àmbit polític i totalment en valencià el vaig crear fa relativament poc, concretament un diumenge,10 de maig d'aquest any 2009.

Què et va empènyer a fer aquest pas?
Fart de vore que les notícies tan sols es feienn eco de les notícies que els interessava i manipular-ho tot en contra de la veritat, tinguent el clar exemple de Canal 9 al País Valencià i el control de la dreta espanyolista d'aquests mitjans, sumant-li el que no existeix pràcticament cap mitjà de comunicació íntegrament en Valencià a la nostra terra em vaig decidir a recollir notícies i casos de discriminació lingüística d'arreu delsPaïsos Catalans, a més d'opinions personals i d'altres blocaires.

Com es diu el teu bloc? Per què el vas batejar amb aquest nom?
El meu bloc s'anomena "Com cagalló per sèquia!" encara que el domini és "totapedretafamarge". El nom el vaig elegir per ser una expressió valenciana en perill de desaparició com moltes altres i perquè significa "anar sense saber on", clarament una crítica a la nacionalitat valenciana.

Com definiries el teu bloc?
El meu bloc és relativament jove i encara està en procés de creació, utilitze una llengua el més col·loquial possible per que m'entenga tothom, però l'objectiu és la de difondre notícies sobre política i discriminacions lingüístiques als Països Catalans sense acudir a cap manipulació. No busque comentaris o prestigi, sinó el fer arribar al màxim de gent aquestes "merderaes" que ens fa l'Estat espanyol i que amaguen a aquesta gent que pareix ignorar el que passa.

Ja saps que tot el que pengem en un espai com aquest, ho posem, potencialment, a l'abast de milions de persones. Què pretens obrint els teus pensaments i reflexions a tothom?
Com ja he dit, pretenc que totes aquestes notícies i informacions arriben al màxim de gent possible per a que obriguen els ulls i arriben a pensar per si mateixa fòra de manipulacions mediàtiques espanyolistes o "pancatalanistes" que aquest país és un referent a l'hora de coaccionar, censurar i oprimir. Crec que un simple escrit pot fer que aquesta societat conformista lluite pels seus interessos dixant de ser uns borregos de cervell rentat. Tant me fa les polèmiques que puga alçar, això no li lleva veracitat.

Segueixes algun mètode pel que fa a periodicitat, temàtica, extensió dels posts, etc.?
Encara no, escric realment quan tinc temps. El bloc encara està en creació i no he aplicat encara totes les idees que tinc pensades. Si de moment seguix algun mètode és solament estètic, com per exemple, el penjar sempre una imatge sobre el tema expost abans del text.

Permets que els teus visitants deixin comentaris? Si és així, apliques alguna mena de control o censura? Per què?
Deixe que qualsevol puga comentar, òbviament a través de les opinions dels altres siguen o no com la d'un mateix sempre poden aportar més dades o millorar la pròpia informació. Això si, qualsevol insult o qualsevol amenaça, directament queda eliminat.

I tu, t'autocensures?
Jo? A sant de què? És el meu bloc i com a tal, dic tot el que pense.

Si parlem de blocs, què és allò que admires i allò que trobes detestable?
Els escrits propis que solen descriure una opinió personal sobre qualsevol tema, aportant imatges, vídeos i documentació, estiga escrit de forma formal o cínica és el que sol cridar-me l'atenció. El que deteste és que algú escriga sobre alguna mentida que puga fer mal a terceres persones o iniciatives i que no sàpiga el que escriu.

Visites altres blocs? Si és així, ens pots recomanar algun?
Si, en visite un fum, encara que son pocs en els que arribe a comentar. Un bon d'humor que seguisc des des de fa temps és Rufadas.com, un bloc plé d'humor andalús, i d'uns altres d'àmbit polític i social també serien els Catalans Reaccionem i El Badiu dels Micacos, els primers actualitzen en assiduïtat i el segon té articles molt interessants.

Vols afegir alguna cosa més?
Si. En aquesta era anomenada de la informació, Internet és una ferramenta que ens obri moltes portes i que difícilment van a poder censurar. Així que si tingueu idees i si no tingueu por de mostrar-les al món vos recomane que qui no tinga bloc s'hen faça i podrà disfrutar d'una ferramenta intelectual (encara que hi han molts que d'intelectuals tenen poc) molt completa i que el fà sentir realitzat. No tinc temps per més, és tot gràcies.

1 comentari:

Jaume Pros ha dit...

Gràcies, per haver volgut col·laborar de l'experiència.

Publica un comentari a l'entrada