dilluns, 24 de gener del 2011

Francolandia


No, podría referir-me a un no tant subtil sinònim de l'actual Espanya, però Francolandia és com no podía ser d'altra manera, un moviment ciutadà a través de les noves tecnologíes i la cultura per investigar i mostrar lo que no ensenyen als centres educatius; el Franquisme i l'anomenada -i per a mi inexistent- "Transició" a tota la gent del carrer.

Iniciativa surgida després quel Govern, que tribunals Suprems, Constitucionals i tanta institució/inquisició manipulada perseguira a el jutge Garzón per les seues investigacions del Franquisme, i també, per frenar investigacions ciutadanes per trobar víctimes i tornar-los als seus familiars, ja siguen restes mortals o fills raptats.

Com que des del Govern Espanyol, ni institucions Espanyoles van a fer res respecte aquestes qüestions, encara menys quan entren al poder els filofranquistes del PP, és d'agraïr que la població es moga per fer justícia. No hi ha altra manera.

Així que des del bloc aporte el xicotet grà de sorra amb la difusió:

FrancoNoHaMuerto.com






P.S: Recorde que Franco encara és alcalde honorari de Xàtiva, i que el PP lluny de llevar-lo crida "Arriba España" davant les crítiques d'oposició i del poble.