dimarts, 25 de gener del 2011

Descomposició


Tots conguem el GAV, eixe grup terrorista que creguent-se valencianistes fan moviments antivalencians. Tots sabem que van de la maneta amb grupúscles d'extremadreta d'estètica neonazi i franquista. Tots entenem que l'únic que utilitzen és l'odi, la violència i la por per conseguir els seus objectius, ja que no tenen cap argument a favor. I la història ens ha ensenyat a tots que ideologíes basades simplement en odi i desconeiximent acaben desapareguent, descomposant-se a poc a poc mentre la societat avança.

Això és lo que li està passant el blaverisme, un moviment surgit de la ignorància i l'odi cada vegada està més de capacaiguda. Membres abandonen organitzacions blaveres al culturitzar-se un poc, la RACV i LoRatPenat abandonen eixe radicalisme absurd i irracional, els tanquen les portes a l'expojove i a la fira de San Sebastià en Silla, demostren continuament el seu incivisme...estàn acabats.

És molt evident el desgast d'aquests grupuscles, molts asimilats per l'extremadreta espanyola, i altres cansats de fer boicots a actes i persones de l'àmbit cultural Valencià d'on no trauen res. Cada dia està més clar que no hi ha cap invasió catalana, que ixos que ells anomenen catalanistes són en realitat Valencianistes sense cap complexe de relacionar-se amb Catalans i Mallorquins. Ixos que ells anomenen Catalanistes són els que s'esforcen per la nostra llengua i cultura, pel nostre patrimoni.

Tots els moviments des del Govern Valencià han estat en contra dels Valencians aprofitant la seua majoritaria impunitat i estos blavers moltes vegades els han fet d'agents sense saber-ho. Una València cada vegada més castellanitzada està a punt d'arribar al seu limit. Apartem al PPSOE del Govern, i sense lacres d'extremadreta i blaveros dinamitant el progrés valencianista el País Valencià serà una gran terra per a tots els que vulguen viure en ella, com a Valencians.

L'antivalencianisme comença a descomposar-se i ho hem d'aprofitar.