dimarts, 26 de maig del 2009

L'autèntica bogería

ViewMore FromRelated VideosCommentsSaveShareSendFavorite


És algo que realment no entenc.

Tota aquesta gent que li interessa més resoldre problemes per el camí de la violència i no vol escoltar les opinions de ningú. Que no tenen sentit comú, ni coneiximent, xè, que per no tindre no tenen ni cervell.

Com es posible que a día de hui existixquen persones de ment tancada que sense saber el que fan criden consignes nazis i creuen ser superiors als altres.
Que tan sols busquen fer mal i que no tenen cap motiu per fer-lo a part de una llavada de cervell desde que són ben petits.

És algo que no m'entra al cap, al igual que altres coses com la monarquía, la tauromaquia o les religions. Coses que es sap de bona tinta que no deuríen existir però ahi estàn, fent mal.

Com es posible que siguent ells els que fan que res puga avançar es facen les víctimes i busquen a persones que si estàn en els seus cabals per a fotrels pallisses o amenaçar-los de mort. Suposse que perque estàn celossos per haver elegit una ideología autodestructiva, mentre altres si intenten tirar endavant.

Jo flipe, quan asi al meu poble veig a nanos, xiquets i xiquetes de poca edat, que pinten esvàstiques i diuen consignes nazis sense saber que collons diuen ni fan, i que siguen tan fotudament radicals. I encara flipe més, quan el govern espanyol apolla estes coses. Que asi al País Valencià, una terra progressista i moderna acabe siguent la cuna de la gent més retògrada i conservadurista del món, que inclús el líder del KKK vinga a fer discurssos, em pareix realment penós i sumament patètic.

En serio que no entenc a la gent, no entenc aquest país. Però si les coses no canvien, està més clar que l'aigua, s'en anem tots a la merda.