dilluns, 11 de maig del 2009

La mentira de la Espanya gran i unida


Estava preguntant-me fà un ratet al vore al nou Lehendakari ficat al poder per el pacte PP-PSOE, algo que fà que se te possen els pèls de punta, que això dels nacionalismes és algo prou extrany...no entenc quan diuen, "Ja no hi ha un Lehendakari nacionalista", bueno...no serà nacionalista Basc, però si Espanyol que es el que interessa al govern,no? Això en que benefícia al Poble Basc i la seua identitat? Res supose, una provocaió més per a ETA, que la llàstima es que encararen la seua lluita contra el poble, la gent inocent i no al govern.

Açò de la Espanya unida i tolerant em pareix la parida més gran que s'ha contat, inclús més que lo de les armes de destrucció masiva, je...

Com es pot parlar d'un país unit quan desde el mateix govern es promulga una destrucció de les cultures i pobles que componen Espanya? No hi ha tolerància per cap poble que no siga "L'Espanyol" , el castellà. Reduits els altres a ciutadans de segona en llengues i cultures i tradicions de segona, discriminats i repudiats per els Espanyols. I a la mínima que intentes defendre un poc la teua llengua el tilden de nacionalista...xè! Però si els nacionalistes sigueu vosaltres!
No respecteu la diversitat de pobles que existiren antes que la vostra amada patria i només feu que mal.

I no es molt dificil d'imaginar tinguent en conter que l'espectacle per exelència, la "cultura" i "art" "Nacional" consiteix en torturar i asesinar un animal. Això diu molt de la mentalitat fascista, retrògrada i maxista Espanyola. I sense arribar a parlar de la monarquía, perque entonces si que no acabem.

Jo em sentiría orgullós de ser "Espanyol", de pertanyer a un país lliure i tolerant, si realment o fóra, però no ho és!

Aixina que si n'hi ha algo del que m'avergonyixca es de ser Espanyol.