dimecres, 27 de maig del 2009

El Partit Podrit, PP



El Partit Popular (PP) (Partido Popular, en castellà) és un partit polític espanyol. S'autodefineix com a partit d'ideologia de centre reformista i democristiana, tot i que políticament pot ser considerat de dreta si es compara amb altres partits polítics com ara el PSOE, IU, UPyD, entre d'altres. El Partit Popular va governar Espanya entre 1996 i 2004, amb José María Alfredo Aznar López com a president. La primera legislatura, el PP va obtenir majoria simple, amb 156 escons, i va rebre el suport en la investidura de CIU, CC i el PNB (PNV en castellà). La segona legislatura, a partir del 2000, va governar amb majoria absoluta (amb 183 escons). Actualment és el principal partit de l'oposició amb Mariano Rajoy Brey de líder, i governa diverses comunitats autònomes, entre elles el Comunitat Valenciana o Comunitat de Madrid. Forma part del Partit Popular Europeu.


Açò và per als Valencians, i també alguns Catalans:

A aquells que voteu i defenseu aquest partit, independentment del poc sentit comú que pugau tindre, crec que deuríeu saber que...

-El PP, en tot el temps que dú al País Valencià les ajudes a la literaturaa Valenciana a disminuït en un 70%.

-Desde que governa el PP, el valencià a passat, en la capital Blavenciana, de ser utilitzat de més del 50%, al 12 %.

-Que tenen comprat el canal de televisió, Canal9, on conten mentides, amaguen corrupcions i tenen un contingut en valencià, més que ínfim.

-Que són uns censsuradors i per més que diguen que són de centre, tenen tendència a l'extrema dreta.

-Que enganyen als valencians, allunyan-los dels germans catalans i balears en històries i mentides pancastellanistes i espanyolistes, fent d'aquest país un pais analfabet, folklòric i espanyolitzat al 100%.

-Que gràcies a ells, en les corts, el castellà guanya terreny.

-Que gràcies a ells, el país s'esfonça econòmica i culturalment. Al malversar fons monetaris en aventures empresarials, gastos personals i construccions que no dúen a cap lloc, i també per no promoure la llengua valenciana.

-Ens va dur a la guerra, tot sabent el que opinava la gran majoría.

-Que com s'ha dit a la diputació, els seus avantpassats torturaven i assesinaven als nostres tan sols per parlar en valencià.

-I que gràcies a ells, es pot sentir vergonya cada vegada que s'escolta parlar del País Valencià.

-Que la seua xenofòbia i homofòbia han convertit València en la capital europea del Racisme ultradretà!

-I aixína molts més motius per pensar que...

...si realment sou Valencians. Inclòs, els blavers nacionalistes, que tant us "preocupa" la nostra cultura...llavors, lleveu-se la vena dels ulls i envieu a prendre pel cul al PP!

2 comentaris:

joannadal ha dit...

Des de Esclanyà, ( Girona ), es pot dir mes alt, pero, no mes clar.
Com pot ser que en el pais Valencià, estiguen tant encagats amb el PP???
Es que no veuen el que fan??

LoyKaPV ha dit...

És per pura ignorància Joan...ja fem per canviar-ho! Gràcies per comentar!

Publica un comentari a l'entrada