dimarts, 22 de febrer del 2011

Volem TV3


Milers de persones es manifestaren a València per TV3. Es van sumar més manifestacions a favor de la cadena a Alacant i Castelló, com també es van solidaritzar a Barcelona.

Convocats per la plataforma "Sense Senyal", els manifestants han cridat consignes com "Volem TV3", "No a la manipulació", "Camps o democràcia" o "El president a Picassent". També van ambientar les manifestacions amb passacarrers i xarangues i inclús muixerangues, per després llegir un manifest sobre la reciprocitat, la llibertat d'expressió, la cultura i la democràcia. Manifestacions sempre constructives, pròpies d'un poble que construeix cultura i no la destrueix com des de fa temps va duguent-se a terme des del nacionalisme espanyol.

Sobre ser un dilluns laborable o estar organitzada amb tant poc de temps, milers de persones van omplir la plaça de la Mare de Déu a València des de les 19h el dia 21 de febrer en protesta per la persecució continuada i el setge a la nostra cultura, utilitzant manipuladament les lleis per censurar televisions públiques.

Molts manifestants eixiren també al carrer a Castelló o encara que ploguent a Alcoi.

Aci teniu uns pocs videos de les manifestacions:


Manifestació a Castelló.




Manifestació a València.




Manifestació a Alcoi.




Manifestació a Barcelona.