dilluns, 21 de febrer del 2011

Feta la reunió dels Paletes.

Els preciats trofeus.


Finalment el passat dissabte 19 de febrer es va dur a terme la prestigiosa entrega de premis als millors blocs de les comarques centrals del País Valencià a la famosa Casa de la Cultura d'Alcúdia de Crespins, una grandiosa gala organitzada per el Penjoll Art de Paraula i l’Associació Eco-Cultural La Garrofera.


The Toni's

El lliurament va estar presentat per Toni Espí i Toni de l'Hostal, coneguts profesionalment com The Toni's, fent una impoluta i perfecta presentació tant de les actuacions de l'elenc d'artistes que actuaven a l'acte d'entrega, com dels premiats. Encara que també van rebre l'ajuda del nostre estimat "presidente" i d'un simpàtic abad.


Josep Lluís Abad i el President Frank de Corrüptia


A l'acte es van presentar un gran nombre de persones de totes les edats que varen disfrutar amb unes actuacions de gran qualitat, des de la banda Terra del Foc fins a la gran actuació del afamat Pep Gimeno Botifarra que ens va oferir part de la nostra cultura com només éll sap fer. També amb les actuacions de Mi Sostingut amb la seua cançó d'amor i la millor actuació de totes sense cap lloc a dubtes, la de la gran The Mateta de Fenoll Faulk Band que va fer les delicies de tot el món amb el seu depurat art, siguent candidats als Premis Grammy.


Mi Sostingut

Terra del Foc

The Mateta de Fenoll Faulk Band

Pep Gimeno


Tot açò per passar una bona estona, agradable i sobretot molt divertida, coneixer personalment alguns autors dels blocs que llegim a la xarxa i entregar els premis als següents blocs:


BLOC REVELACIÓ: Imatges d'un poble (Castelló de Rugat)
EDUCACIÓ, CIÈNCIA I TECNOLOGIA: Pols d'estels
PENSAMENT, ÈTICA I POLÍTICA: Sota la Creueta
ACTIVISME I ASSOCIACIONS SOCIOCULTURALS: Cremats
ART I AUDIOVISUAL: Terra del Foc
INFORMACIÓ I NOTÍCIES: Beniarrés al dia
ACTIVITATS FÍSICOESPORTIVES: La meua manera de perdre el temps
LITERATURA: Filant Prim
HUMOR: Cogitationes uariae
MEDIAMBIENTAL: Menuda Natura
MISCEL·LÀNIA: Com Cagalló per Sèquia!! SI, ESTE!


Al acabar, l'organització va convidar a una boníssima coca en llanda que va ser completament arrasada i a un poc de Misteleta. També hi havía un stand per comprar llibres o Cd's de música i un altre amb xapes i teles reivindicatives de "No al Macroabocador" que no vaig comprar per tindre-la des de fa mesos.

Per la meua part, donar moltes gràcies a tots els que em vareu votar per passar la primera fase i al jurat per elegir-me com a finalista. També als organitzadors dels premis i a tots els que entreu aci, per supost.

Personalment m'ho vaig passar de puta mare, si, de puta mare a l'entrega de premis, va ser molt divertit, encara que patira a l'hora de recollir el premi i em quedara en blanc a l'hora de fer el discurset...a l'altra millor! haha

Lo dit, moltes gràcies a tots i enhorabona a tots els altres premiats. I als que van participar però no varen ser premiats que no es desil.lusionen ja que la seua tasca és boníssima!

Gràcies i fins després!




*Fotos del Penjoll