dijous, 10 de febrer del 2011

Homeopatitis


Al correu m'han enviat un anunci per fer un curs de homeopatía...per a ser concretament; "Diplomat Superior en Homeopatía"...en fí, per a què vull això si tinc el Màster de l'Univers i sóc Freelance Multidisciplinari? Qüestió de noms...no? Qualsevol merda pot ser bonica si te la presenten en floritures.

Supose que és un deixos correus brossa, o Spam, o basura que solen enviar a tot l'Estat de paletos este, però em fa gràcia pensar que on més en rebràn serà per estes terretes on la gran proporció de la gent no sap ni lo que fa, ni lo que deixa de fer. Lo que ve a ser un brou de cultiu per a macro-estafes, d'ahi el fet que el PP estiga on estiga, vaja...

No...abans que "estudiar" Homeopatía em faig Tècnic Superior Onanista que té més futur, les classes són més pràctiques i lo més important de tot, no jugues en la salut de ningú.

La Homeopatía és una pseudociència. Una pseudociència, que vol dir simplement que NO és una ciència.

Per fer-vos un resum diré que la homeopatía consisteix en diluir una substància un cert nombre de vegades, sacsar-lo per a dinamitzar-lo fent que així no quede res de la solució original. Sempre tinguent en compte que l'aigua té memòria i per tant, té les propietats curatives de la substància (de normal extremadament nociva) sense les reaccions secundàries.

El cas és que diuen poder curar-ho tot, la realitat és que encara no han curat res, no han demostrat que funcione, la seua fundamentació teòrica és contradictòria sense cap base científica i fan, amb les seues falses esperances -al igual que les religions-, que la vida de les persones estiguen en perill per no rebre tractament mèdic seriós.

Llavors per què estan a una posició tan privilegiada? En quin món vius per a no saber la resposta? Diners...negoci...influència...

La ingorància em possa de mala hòstia, sobretot quan vides corren perill per tals irracionalitats.
Açò, l'esperitisme, les religions...no són més que lacres. Quan es busquen remeis alternatius no s'ha de caure en la irresponsabilitat.

El curs d'Homeopatía que se'l claven on els càpiga.