dilluns, 14 de febrer del 2011

Bur-Rita Jones i l'escola maleïda

Primer de res clickeu a la imatge, ja!!


No m'agrada fer propaganda electoral, no crec que faça falta dir les coses bones que puga fer un partit polític ni agraïr algo que forma part de la faena per la qual guanyen diners, en canvi, la ciutadanía té com a deure el fet de queixar-se i criticar males accions polítiques que afecten en major o en menor mesura aquesta societat.

Per això, encara que fique dades, campanyes o videos que tinguen algún símbol polític tan sols els fique per l'ajuda que puga oferir a la societat, les dades reals que puguen mostrar, crítiques acertades, per un fet concret o lo pràctic que puga ser per facilitar al lector la comprensió de l'entrada.

Aclarat açò, vos mostre aquest vídeo:




Val, com heu pogut comprovar, la senyor(a) Rita Barberà, aquella que prové de AP i per tant tota una veterana del PP, es desentén a l'hora de signar per l'educació pública per xiquets i xiquetes de 0-3 anys. És algo d'esperar, per algo són ells qui estan privatitzant-les totes mentre injecten diners públic per omplir-se les butxaques. Per tant, res fora de lloc. No faría falta ni que comentara el fet, si no fóra perque la caradura desvergonyida té els ovaris (o collons, ves a saber...), de dir "pagadlo vosotros"...

"Pagadlo vosotros"...

Xè! Lo mateix que fa ella amb els seus bolsos de luxe o el seu amic Camps amb els tratges, pagarseu ells!



Doncs bé, jo crec que no hi ha res més a dir.