dimarts, 22 de febrer del 2011

Menys Valencià


El Govern "Valencià" amb majoría i caciquisme pepero, torna a carregar contra el Valencià. Com si no tinguerem prou amb les reduccions d'ajudes a les editorials en Valencià, als dobladors Valencians, músics Valencians...com si no tingueren ells prou en que fan aules apart tan sols per a que aquells pares que no volen que els seus fills s'integren facen classes exclusivament en Castellà o que les línees en Valencià no es respeten en absolut... ara, en les línees en Castellà redueixen les hores de Valencià.

I per què? Simplement és una peça més al tauler de la destrucció de l'educació en Valencià. Ara no ens tanquen ni ens afusellen per ensenyar, aprendre, escriure, parlar o viure en Valencià, com a la època Franquista, ara utilitzen el poder on estàn apoltronats, i la ignorància i passotisme del poble per a poc a poc desmantellar lo que hem anat aconseguit els Valencians. Nosaltres construïm i ells destrueixen. El seu objectiu principal amb aquesta merda, és que menys gent s'integre a la cultura autòctona.

Els vots en contra de STEPV, CCOO, UGT i la Confederació de pares i mares Gonçal Anaya no han pogut frenar una iniciativa antivalenciana parida pel PP. Una altra més, vaja. Segons l'STEPV, "ja no té sentit anomenar aquests -programes d'incorporació progressiva- perquè aquesta progressivitat queda anul·lada".

Per altra banda la Presidenta de la Confederació Gonzalo Anaya ha comentat, "Els programes d'ensenyament en valencià estan funcionant correctament i no veiem cap motiu per modificar-los. La Generalitat Valenciana ha de vetllar per la promoció del valencià com a llengua oficial del País Valencià, en el cas que ens ocupa, en l'àmbit de l'ensenyament".

Lo que modifica concretament la nova basura/mesura és l'article 10 que permet l'extensió progressiva del valencià com a llengua d'ensenyament a partir del tercer curs de primària. O siga, que tan solo se debe dar clase en lengua cristiana y no en lengua de bárbaros, en este, el destino en la unión de lo universal.

Ja només falta que tornen a enviar inspectors per saber si s'estudia exclusivament en Castellà, perdó, en Espanyol...