dimarts, 15 de febrer del 2011

Camps ens torna a avergonyir


Estos tenen la cara quasi tant dura com la de Camps.


Camps s'ha autoproclamat com a Candidat a la Presidència de la Generalitat, en preses i correres, acollonat pels dubtes del PP Espanyol. Que ningú li lleve el tron. Falta que Rajoy ho faça oficial...si té els collons.

El PP ja havía ratificat tots els altres candidats menys el de València, obviament, per els lleus problemetes amb la justícia. Dic lleus perque Fabra, per possar un exemple, porta tota la vida igual i mireu...

Aixina, els valencians tornem a quedar com a uns autèntics tarats als que qualsevol se mos pot pixar en la boca. Quina democràcia... quina honestedat...

El Partit Popular -quina vergonya que seguixca existint-, últimament està carregant contra la Justícia acusant-los de partidistes per les reiterades imputacions als dirigents peperos, precisament de NO ser partidistes pense jo, ja que del "amiguito del alma" no es van queixar que diguem.

Lo millor que pot passar? Vore a Camps en Picasent, ja que Candidat a usuari d'aquesta penitenciaria fa molt de temps que ho és. El meu vot, el té.

Ah...vos deixe una perla de les tantes que ha soltat en el discurset d'autoproclamació, i ja que cadascú traga les seues pròpies conclusions:

"Soy el candidato más respaldado de la historia de los candidatos de todas las democracias occidentales".
(vos convide a clickar la frase)