dimecres, 5 de gener del 2011

El "Yunque"


Bon dia pel mati!

Anem a tira-li ara a la notícia que va eixir fa poc a un diari d'àmbit estatal, com no vaig a citar res del periòdic, tampoc l'anuncie gratuitament...només faltaría...

Pareix ser, que la secta "El Yunque" originaria de Mèxic a estés les seues rames per la Península Histèrica...és ben conegut tot el mal que ha fet l'esglèsia cristiana-apostòlica-romana-fascista-pederasta a estes terres i el poder que ha arribat a tindre, per això no es d'extranyar que un grup famós per la seua violència i fanatisme religiós cristià s'haja acabat asentant per aci...ni més ni menys que un grup paramilitar...lo que faltava...no fan prou mal frenant avanços científics i socials, només faltaven que estos irracionals tingueren armes...

Doncs bé, com no, al ser un grup ultracatòlic i ultradretà s'ha instal.lat en l'Estat recolzant-se en l'esglèsia Espanyola i el PP. I està darrere de les plataformes que han tret als frikis al carrer per manifestar-se per la "familia tradicional" (la del home i la que planxa, frega, cuina i servix per a procrear...) i altres moviments contra la comunitat homosexual o l'avort. El seu mensatge és clar...s'ha de fusionar l'estat i l'esglèsia, o siga, que l'estat estiga regit per la "moral" cristiana, i si fa falta la violència i l'assassinat per aconseguir-ho, aixina ho faràn.



I què voleu que vos diga que les persones en dos dits de front no sapiguem ja?




La carència "moral" de l'esglèsia, la hipocresía i demagogia dels creients, i l'ànsia de poder, riquesa i impunitat de la que gaudeixen és ben coneguda...aixina com el radicalisme i fanatisme amb totes les desgràcies en que han desembocat i desembocarà aquesta lacra de la societat...també lo increiblement imbècils que són...si no, com explicar-se declaracions com:

"La UNESCO tiene programado para los próximos 20 años hacer que la mitad de la población mundial sea homosexual." bisbe de Còrdova, Demetrio Fernández.

"Ante la invasión de erotismo presente en los medios de comunicación, no es fácil mantenerse en el celibato y el respeto a los niños." bisbe Mexicà, Felipe Arizmendi.

"Algunos niños van provocando..." bisbe de Tenerife.

“Existen males mayores que los que esos pobres de Haití están sufriendo estos días”, “también deberíamos llorar por nosotros, por nuestra pobre situación espiritual, por nuestra concepción materialista de la vida”, “quizás es un mal más grande el que nosotros estamos padeciendo que el que esos inocentes también están sufriendo” bisbe "Basc", José Ignacio Munilla.

"La reconquista fué un ejemplo de derechos humanos"
Arquebisbe de Granada.


I un etcètera prou nutrit, però ahi no acaba la cosa...tancant-se dins els seus estúpits mites que res tenen de tolerables ni respetables, on conflueix la xenofòbia, homofòbia, misogínia i el odi cap a tot aquell que no seguixca lo que el seu maleït llibre de ciència ficció diga, són capaços d'excusar-se culpant als homosexuals de les seues faltes contra els xiquets! I els burros dels creients (que ja podríen creure en donyets, spaguetis voladors o unicorns rosa) els paguen els abogats per a que no els condemnen! I ELS VALENCIANS VAM PAGAR LA VISITA DEL SEU CORLEONE PARTICULAR!!! El Papa Benet Chetche!




En fi...hi ha part de la societat que pareix que no estiga molt bé del cap. I lo pitjor de tot és que seguixen tinguent molt de poder...i fins que no desapareguen TOTES les religions, no es podrà parlar d'un autèntic avanç social, ni igualtat, ni tampoc de pau.

Esperem que els lunàtics del Yunque no donen molt per cul, i que independentment de l'adoctrinament que hagen patit acaben eixint de la cova d'una puta vegà per totes...


1 comentari:

joannadal ha dit...

Que feliç seria el mòn, sense religions, fixat en Albania, ningu en parla.

Publica un comentari a l'entrada