dilluns, 6 de desembre del 2010

Quan els hipòcrites es transformen en basura.


Ja vaig parlar al bloc de les accions que el PP ha fet més d'una vegada contra col.lectius de discapacitats, en aquells casos, denegant-los ajudes (diners que segurament gastaven després en luxes pròpis els peperets) però ara, s'ha destapat a Elx un altre cas, on Margarita Macià ex-presidenta de l'associació de discapacitats psíquics Integra-T, no puguent evitar l'ànsia cleptòmana que corre per les venes dels lladregots del seu partit va buidar els comptes del centre falsificant la firma de la mateixa tresorera. A part, va contractar de forma ilícita al seu marit proporcionant-li una suculent paga.

I ja, per acabar d'adobar-ho, va utilitzar a les persones en discapacitat psíquica del centre per fer activitats del PP, utilitzant-los per fer campanya, apegant cartells i portant camisetes del partit, a més d'utilitzar-los com a mà d'obra gratuita per fer imans del PP. Cosa totalment desaconsellat pels profesionals del centre.

Una autèntica vergonya que a mi no em sorprén en absolut, lo que em sorprén és que hi haja gent tant estúpida que siga capaç de votar-los i lo que és pitjor, defensar-los.

3 comentaris:

Calpurni ha dit...

Així és. I tornaran a guanyar!
Salut.

joannadal ha dit...

No hi ha mes cec, que el qui no hi vol vore.
I al pais valencià, nhi han a milers.

LoyKaPV ha dit...

De moment...

Publica un comentari a l'entrada