dilluns, 6 de desembre del 2010

2on enquesta


Aquest ha sigut el resultat de l'enquesta on han votat 11 persones siguent 2 d'elles persones que deuen viure a una realitat alternativa i 9 els que veuen la realitat tal com és sense lloc a dubtes.

L'enquesta es va iniciar el Gener d'aquest any i va finalitzar el dia 1 de desembre del mateix.

El fet de que València no viu en un ambient democràtic és més que evident, el que avergonyeix és que gent mesquina vaja fent campanyes d'odi al Cap-i-casal contra els immigrants, col.lectius homosexuals i els pròpis Valencians. Grupusculs violents i irracionals que calen entre els més descervellats i fan que la nostra ciutat siga cada vegada menys valenciana, més xenòfoba i més homòfoba en el beneplàcit del govern. On la democràcia brilla per la seua abscència, ja quel PP ha fet del País Valencià un gran forat d'on plenar-se les seues butxaques a la nostra costa, a costa dels nostres drets, cultura, treball i dignitat fent el que els ve en gana encara que tinguen que destruir el nostre patrimoni.

Crec, que mentre tinguem gent al poder que mire només per ser la platja de Madrid...una regió sense veu ni ànima... mentre tinguem al poder centralistes espanyols en conter de Valencians que miren pels valencians, estarem fotuts.