dimarts, 30 de novembre de 2010

Collons...una altra del PP...torna-li la trompa al xic...

El PP atura la representació a Xàtiva de l’obra ‘Corrüptia: una regió de l’est’ que fa comèdia del Gürtel.

---L’obra teatral ‘Corrüptia: una regió de l’est‘ haurà d’esperar per ser representada Xàtiva després que des de la regidoria de Gran Teatre el seu responsable Ramon Vila rebutjara que esta es prepresentara per al pròxim 11 de desembre. ‘Corruptia‘, segons el seu autor, el periodista xativí Josep Lluís Fitó, fa una “crítica social” i fa comèdia sobre la corrupció a la política valenciana.

Des de la companyia l’Enjolit que representa l’obra s’apunta que inicialment es va intentar la contractació per actuar al Gran Teatre “i se’ns va dir que quedava lliure el dia 11 de desembre“, no obstant a l’hora d’emplenar la documentació asseguren que “els problemes van sorgir quan es va veure el nom de l’obra que s’anava a representar”. Així expliquen que dies després es va comunicar la negativa per actuar.

Des de l’Ajuntament de Xàtiva Ramón Vila ha assegurat que la negativa es va donar a posterioritat perquè en un primer moment “no es va tindre en compte el conveni que tenim signat amb la companyia d’Alicia Herero, i eixe dia ha de fer un assaig d’ ‘El Trencanous‘ que es va haver de confirmar’. Vila ha afegit que “els hem proposat que puguen actuar en els mesos de febrer o març perquè ara està tot copat per les falles”.

Josep Lluís Fitó entén que es tracta d’una episodi “lamentable i trist en una societat democràtica”. Per la seua part Vila assegura que “en absolut hi ha censura” i ha recordat que al Gran Teatre ja han actuat altres artistes crítics amb el PP com Raimon o Xavi Castillo. Davant la impossibilitat d’oferir-se l’obra a Xàtiva esta es representarà els dies 11 i 12 de desembre al Teatre-Cine Goya de l’Olleria.

Corrüptia: un regió de l’est‘ va es va estrenar a inicis de novembre al Festival Lola teatre de Molins de Rei (el Baix Llobregat). L’obra compta amb la col·laboració del poeta i actor també xativí Elies Barberà i els actors Albert Alemany, Jenny Beacraft, Arnau Marín i Marta Montiel; està dirigida per Carles Fernàndez Giua i l’escenografia està a càrrec de Lluna Albert. ---

Estos del PP, com sempre, i en la línea de la seua ideología fascista, en quan algo no els interesa, ho censuren i santespasques...mafiosos...

VOS RECOMANE ANAR ELS DIES 11 i 12 DE DESEMBRE AL TEATRE-CINE GOYA DE L'OLLERIA A VORE L'OBRA!!