dissabte, 20 de novembre del 2010

Xateba


"Som XATEBA -Associació per la igualtat i contra la violència de génere- Comptem amb totes i tots. Construïm un món diferent. Un món, on les dones i homes es relacionen des de les singularitats que ens fan ser únics i diferents, on les construccions de les identitats signifique el desenvolupament del millor de nosaltres..."

Aquesta és la carta de presentació de l'associació XATEBA, on fan una tasca lloable en la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere, sobretot difonent informació per a que el desconeiximent que hi ha sobre la lluita social de la dona i lo vulnerables que són davant un estat de tendències clarament misògines inclús en les altes esferes judicials siga mínim. Demostrant que les dones, al contrari del que dicten les religions majoritàries, tenen la mateixa capacitat i dignitat que qualsevol altre mascle, per més alpha que siga...

Encara em recorde de quan vingueren al I.E.S La Costera a fer una xarrada sobre la violència de gènere i el perill d'aquesta societat que fa tant poc ha eixit d'una dictadura teocràtica, en tot lo que això comporta i vaig comprovar de primera mà lo bona gent que són.

Aixina que per la seua excel.lent tasca constructiva, esta entrada va dedicada a aquesta associació!