dimecres, 15 de desembre del 2010

Tindre paraules d'ovella i fets de llop.


El PSPV-PSOE presenta les seves pàgines web de campanya 100% en castellà...aixina els "socialistes" "valencians" amb Jorge Alarte al capdavant es proposen "suplir" les manipulacions de Canal 9 amb les noves tecnologies però ignoren la llengua pròpia del país...com fa el PP, vaja...

El PSPV-PSOE ha obert dos pàgines web per fer campanya electoral de les quals no vaig a fer cap anunci, s'han encetat 100% en castellà, sense possibilitat d'escollir versió en valencià i sense ni un mot de la llengua del país. De fet, a la dreta és pot llegir "Se acerca el cambio para la COMUNIDAD"..."comunidad"...

Alarte continua aixina amb la seva intenció de fer virar el PSPV-PSOE cap a posicions més espanyolistes. No oblidem que aquest senyoret, elegit per el psoEspañol, proposava canviar les sigles del partit per "adaptar-les als nous temps", i sugeria "PSCV" (Partit Socialista de la Comunitat Valenciana) o "PSV" (Partit Socialista Valencià) com a sigles ideals. Encara com els militants del PSPV van tombar aquest apartat de la ponència marc per àmplia majoria, i el PSPV va mantenir el seu nom oficial.

En 2009 el PSPV-PSOE i el PPCV van unir esforços per evitar que la Generalitat Valenciana entrara al patronat de l'Institut Ramon Llull en igualtat de condicions que els altres governs del país que ja en són membres, després de tombar una moció de Compromís que així ho proposava.

El PSPV-PSOE diu que cuida i respecta la nostra llengua, el PP la utilitza partidariament mentre no fa ni una cosa ni l'altra, al final, tots dos la marginen i la discriminen de la mateixa manera.

Per tant, senyorets i senyoretes...