dimecres, 15 de desembre del 2010

La irracionalitat, violència i fanatisme blavero.


He deixat des de sempre ben clar, que haguent distintes formes de vore el Valencianisme, hi ha un que de Valencianisme només té el nom, el Blavero.

No tan sols intenta impossar la seua visió incompleta i analfabeta del Valencianisme, si no que la seua ignorància fa que la nostra llengua estiga encara penjant d'un fil. Els seus grupuscles són violents, actuen de forma vandàlica i temps abans terrorista. Es queixen de les iniciatives de molts valencians titllant-los de catalanistes, quan ells MAI han fet res constructiu per la nostra terra, llengua i cultura. Tot el que han fet ha sigut utilitzar la violència a manifestacions, fer pintades amenaçadores amb numerología de tendència nazi ( 88 -71 ), fer boicots a productes Valencians, Mallorquins i Catalans, fer boicots a actes culturals Valencians, més boicots a artistes Valencians com Raimon, i un llarguíssim etc. de conductes altament deplorables.

Estos no tenen res de valencianistes, són antivalencians i lo pitjor és que es creuen portadors de l'alliberament nacional, lo que fa que molts joves acaben caiguent en ixe parany i s'acosten perillosament a postures radicals d'extrema-dreta. Són moltes les coses que ja he comentat d'ells a aquesta entrada i en tot el bloc, i ara anem a contar la última que han fet aquestos filofranquistes.

Dins la seua paranoia, han sigut capaços d'atacar, al igual que fan amb els Casals Valencians, a LO RAT PENAT!! Val...alomillor no ho heu escoltat bé...han atacat a Lo Rat Penat...si, a Lo Rat...que què significa això? Doncs que la deriva absurda del blaverisme ha degenerat en atacar els seus pròpis feus...antigament LO RAT PENAT era una associació que fou fundada el 1878 per iniciativa de Constantí Llombart, Teodor Llorente i Fèlix Pizcueta, amb la intenció de defendre la cultura i llengua valencianes i impulsar un moviment semblant al de la Renaixença al País Valencià. En diversos dels seus escrits es dona per evident el fet de que el valencià i el català són la mateixa llengua, arribant a utilitzar el terme "català-valencià" per referir-se a aquesta. Això en un principi. Per què després de la Guerra Civil, va caure en mans de franquistes, que la van espanyolitzar i possar al servici dels "ofrenadors de Glòries a Madrid" i les bogeries blaveres. De tal manera que va acabar modificant la seua pròpia ortografía per diferenciar-la lo màxim possible de la catalana, perque els Catalans són el dimoni (hahaha...haha). No obstant això, ha fet alguns treballs que han fet bé a la cultura Valenciana, i ara, en última instància estava abogant per la pau llingüística, havent convidat un profesor de Filología Catalana a la seu.

Bé doncs, aquests blaveros, que no saben pensar, i tan sols lladrar, van començar a fer una campanya d'odi possant com a objectiu la seu de Lo Rat Penat a través de la seua web castellana de Valenciafreakdom.com. (no pense fer-los anuncis gratuits). Com que tot el que sone a Català, Catalunya o qualsevol altre dimoni els trastorna van reaccionar de la única manera que saben. Fent el ninot.

Van fer pintades titllant al president de Lo Rat Penat, Enric Esteve, de "catalaniste", al igual que titllen de "catalanistes" al PP (HAAAHAHAHAHA), a Escola Valenciana, a les Universitats Valencianes, a gran part dels Valencians i a totes les Universitats i Llingüístes del món que segons ells són catalanistes perque els catalans són tant rics que preferixen pagar amb "l'or català" a ixes Universitats que comprar la seua independència... no és que els blaveros estiguen equivocats i ninguna tesi científica els done suport ni la raó, que va...els bojos són tots els altres...


En fi...