dimecres, 9 de desembre del 2009

En Valenyol, naturalment.


Com sempre, en els mitjans de comunicació tan "objectius" i per a res manipulats del centre de l'huracà han començat un atac "victimista" contra la llengua valenciana com si volerem exterminar el castellà. Es veu que una professora, potser nacionalista o terrorista o aneu a saber, s'ha encabotat en que una xiqueta valenciana de la seua classe, d'aquestes de "sobresaliente", conteste en valencià un exàmen de Coneixement del Medi. Inadmisible...



No es nou les invencions, manipulacions i les "favaes" que arriben a dir en els mitjans de comunicació de la meseta en contra dels "nacionalismes" que no siguen d'índole espanyolista.
Solen fer-se les víctimes (siguent els botxins) de qüestions lingüistiques a Catalunya i ara pareix que li ha arribat el torn als "ofrenedors de glòries a Espanya"...

Tot això pot crear un debat més dur del que ja fà temps es parla, sobre quina és la nostra llengua, sobre la mentira de la cooficialitat de les llengües del País Valencià, del blaverisme, del catalanisme, del pancastellanisme, de la hipocresía dels espanyols, etc. Debats que segurament ens dividiràn encara més i faràn que el complexe social que es té no disminuixca en absolut.

Per desgràcia asi no estem com a Catalunya, estem molt més fotuts en matèria lingüística valenciana i estos atacs poden fer que els típics borregos que solen haver per asi voten a grups com UPyD, com si en el PP no tinguerem prou... fotent-mos fins lo inimaginable...en fí, forasters vindràn i de casa ens trauràn.

Aquest vídeo és un clar exemple que ha aportat Jaume C. i B. sobre el recull que fà l'APM sobre el merder manipulador espanyol:






3 comentaris:

Jaume C. i B. ha dit...

Veig que el vídeo que has penjat és de El (in)Mundo, és a dir, credibilitat zero.
He penjat aquests dos vídeos en el meu canal (PROFESSORSARDÒNIC).
http://www.youtube.com/watch?v=Jh5LbNBqkTE

http://www.youtube.com/watch?v=7yGUFKtrz4g
Com pots veure a Catalunya també tenim un problema que es diu Espanya.

LoyKaPV ha dit...

Si...ja era conscient de les barbaritats i extremismes hipòcrites que arriben a inventar-se els xurros ixos, hi han casos que no sé com no se'ls cau la cara de vergonya...Es veu que no tenen memòria, no veuen el que fan asi i que l'imperialisme espanyol està com sempre...

Jaume C. i B. ha dit...

Però almenys podrien exposar coses que poguessin tenir un mínim grau de versemblança, encara que no siguin certes, però els arguments donats i el que denuncien només un babau s'ho creuria.
Qui pot creure que a un nen no el deixaran anar a pixar si no ho demana en català?.
Quan van treure aquell documental de Telemadrid tan polèmic el vaig poder veure a YOUTUBE i vaig trobar els arguments exposats completament absurds.
Un exemple era el de les senyals de trànsit. Aquí tenim les mateixes senyals que a la resta d'Europa i que a Espanya, que diguin que no les entenen perquè estan escrites en català em sembla ridícul, pitjor en el cas dels indicadors. Mostraven un que indicava cap a on s'havia de tirar per anar a les Rambles donant a entendre que per posar "Rambles" això ja els impedia trobar-les.

Publica un comentari a l'entrada