diumenge, 13 de desembre del 2009

Berlusconeitor



Este homenet que tant em recorda al nostre "belRUSconi" particular ha rebut un colp als morros, a la cara de cement armat que té en un acte de -"justícia"¿?-.

L'agressor, justicier,com volgueu dir-li, un home de 42 anys cridat Massimo Tartaglia i sense antecedents penals, ha llançat un objecte metàl·lic contra Berlusconi quan aquest saludava als seus xuplaculs estil Camps i estava a punt d'entrar en el cotxe oficial per a abandonar la plaça.

Segons fonts d'informació ha sigut una persona en problemes psiquiàtrics...doncs poc de boig crec jo que té, més bé, a fet una cosa que moltíssims voldríen, perquè haver motius, en havíen.

Berlusconi ha estat traslladat a l'hospital San Rafael, on se li han realitzat proves mèdiques. Les primeres notícies assenyalen que el primer ministre té dues dents afectats per l'agressió i alguns talls en la cara, i que passarà les pròximes 24 hores en observació.

Totes les forces polítiques han condemnat immediatament l'atac, que el líder de la Lliga del Nord, Umberto Bossi, ha qualificat com un "acte de terrorisme". Que curiós, jo pensava que ixes coses eren "normalitats democràtiques"....




imatge treta de forocoches.com