dilluns, 24 d’agost del 2009

A vegades Espanya em recorda a Matrix

Image Hosted by ImageShack.us


Moltes vegades contemple el que passa en aquest país des d'un punt de vista "políticament incorrecte" i trobe grans similituds entre el funcionament de l'estat espanyol, els seus mecanismes, la seva forma d'influir en els ciutadans de la societat espanyola i la gran pel·lícula de Matrix. Novament estic recordant els últims actes i sentències de la justícia espanyola en els quals cataloguen tot moviment social dissident com "terrorista" i l'empresonen que no molesti l'ordre ni desperti a la societat espanyola, adormida i atordida a base de mitjans de comunicació i organismes estatals corromputs que els formulen una realitat que no existeix ni té res que veure amb la realitat verdadera. És aquí on recordo aquesta escena de matrix i ho comparo amb el sistema que regeix l'estat espanyol.



Exactament els primers 38 segons de video són els que claven amb una certesa sorprenent aquesta Espanya en la que vivim, on si ens limitem a encarnar el discurs de Morfeo substituint les paraules que diu pel relacionat amb l'estat espanyol ens surt una cosa molt real.

Espanya és un sistema, i aquest sistema és el nostre enemic, quan caminem pels carrers que veiem? un munt de persones de tot tipus, obrers, empresaris, metges, abogats,profesors, homes de negocis, cada un amb la seva vida i les seves preocupacions, són les ments dels mateixos que intentem salvar, però mentre no ho fem continuen formant part d'aquest sistema, i per tant, són els nostres enemics. Tenim que entendre, que la majoria d'ells no estan preparats per ser desactivats de la veritat oficial que els subministra cada dia el sistema, i molts estan tan habituats, depenen tant d'aquest sistema, que lluitarien per protegir-lo.

Crec que el missatge que vull transmetre és clar no? En aquest sistema dit "estat espanyol", compost per un gran i potent complex integrat pels tres poders, executiu, legislatiu i judicial, les forces de seguretat de l'estat, i la seva major maquinària propagandística que són absolutament tots els mitjans de comunicació a nivell estatal, és el mateix que té a tota la societat espanyola adormida i endollada a una realitat que el sistema els ha creat, en la qual, els fa veure tot el que aquest sistema vol que vegin. Subjectes a una única idea d'Espanya, i una única veritat oficial, escrita per les forces de seguretat de l'estat, recolzades pels polítics i difoses pels mitjans de comunicació, són els que els fa mantenir ferma i segura la seva forma d'entendre Espanya, perquè així tenen a la societat adormida, i la manegen perquè en cas de treure a la llum la veritat, aquesta es posi de part seva. Com explica Morfeo, avui la majoria d'espanyols són fidels defensors de les veritats oficials que els compten els mitjans i el sistema, defensen amb de carboner que l'estat de dret és perfecte, funciona a la perfecció, i no es comet cap negligència, són els mateixos que neguen que existeixi tortura, i els que afirmen que la constitució espanyola és perfecta, no és necessari canviar-la i que els seus articles es compleixen al peu de la lletra, i així ha de continuar sent. Per això, la seva dependència del sistema és tal, que no dubtarien de lluitar per protegir-lo, sol ha que veure com defensen que es fiqui a la presó als que ja s'han despertat i discrepen del sistema imposat, tacant i criminalitzant la seva imatge sota l'etiqueta de "terrorista".

Image Hosted by ImageShack.us

Per això, ara suposo que arriba l'hora de continuar despertant qui de veritat veuen més enllà dels seus nassos i contemplen cada dia (com Neo a la pel·lícula) que alguna cosa falla en aquest país, i vol anar més enllà per esbrinar-ho. Elegeix la pastilla, si prens la pastilla blava, la teva vida seguirà com fins ara, vores només el que el sistema vulgui que vegis, pensaràs que l'estat de dret funciona a la perfecció, que estem en una democràcia plena, que no existeix tortura, ni presos polítics, i opinaràs que qui dissenteix d'aquestes premisses bàsiques per creure en l'estat, mereix ser empresonat perquè és un terrorista, tal com t'ho expliquen cada dia els mitjans de comunicació. Si et prens la pastilla vermella, enfonsaràs una mica més en aquest dubte que tens sobre el funcionament del sistema, entraràs en un viatge sense límits, coneixeràs un món sense fronteres, i esbrinaràs l'autèntica realitat que s'amaga després d'aquest complex univers Matrix que ha creat Espanya per controlar la ciutadania. Tu decideixes...

trobat i traduït a La Línea del Frente.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aleshores el que hem de fer es anar en contra d'un estat, producte de milers d'anys d'evolucio humana amb la finalitat d'otorgar estabilitat i protecció mutua i tornar a una llibertat absoluta pre-neandertal?

Per descomptat que els medis enganyen, i molt, i l'estat encara més, pero son mentides necessaries per a mantindre l'estabilitat del conjunt, i qui sigui capaç de sobresortir de les masses i apreciar l'estructura aplicada, aleshores hauria de treballar per a mantenir-la i millorar-la, no per a destruir-la.

Perque creure totes les utopies antisistema es igual o pitjor que creure les mentides mediàtiques.

LoyKaPV ha dit...

Correcte, possar en dupte qualsevol informació i no deixar de preguntar-se mai sobretot és el que cal fer. Però no és parla de la destrucció d'un país, sino del que dius, millorar-lo, acabar en totes les mentides que no fan cap bé a la societat i que amaguen coses tan cruels com corruptes. És el problema que es tracta al text, la gent no pensa per si mateixa, almenys, no la majoría. En quan a l'estabilitat del conjunt, si el "cap" del conjunt no respecta ni tolera als altres membres, no hi ha conjunt que valga. Així doncs, bon comentari!

Publica un comentari a l'entrada