divendres, 21 d’agost del 2009

Això es identitat i no el que passa a València




El proper 13 de setembre els ciutadans d’Arenys de Munt (Maresme) podran decidir, en una consulta a nivell municipal, si volen que Catalunya sigui un estat independent dins la UE. A la pràctica aquest referèndum, impulsat per la CUP i aprovat amb els vots contraris del PSC, serà la primera consulta que preguntarà a la ciutadania si vol o no la independència de Catalunya i tot i no ser vinculant, tindrà un elevat valor simbòlic. Malgrat les amenaces feixistes, que preparen una manifestació de l’ultradreta als carrers del poble el mateix dia de la consulta, els impulsors de la iniciativa pensen celebrar la consulta tot i les nombroses coaccions, i aquest dijous presentaven el vídeo promocional de la consulta per l’autodeterminació que us oferim a continuació.

Patriotes d’aquest país us prego la vostra implicació honesta i compromesa amb la lluita per la llibertat del nostre poble. Us demano que embelliu aquesta causa fent un esforç com el que ja varem fer amb els 10mil a Brussel-les.

El dia 13 de Setembre a Arenys de Munt lluïu amb orgull l’estelada i ajudeu a escriure amb lletra inexorable una pàgina més de la historia d’aquesta nació.

PER DAVID MORDAGUES

http://catalansreaccionem.files.wordpress.com/2008/10/estelada1.jpg?w=300&h=284

Extret de Catalans Reaccionem