divendres, 15 d’abril del 2011

Rita Barberà prohibeix homenatjar les víctimes del Franquisme


L’Ajuntament de València ha notificat als organitzadors de l’Acte en memòria i desgreuge de les víctimes del franquisme soterrades a les fosses comunes del Cementeri general de València que l’acte queda prohibit. L’acte està previst per aquest proper diumenge a les 12 del migdia. Prohibit o no, els organitzadors faràn l’acte i esperen una gran assistència.

A la seva web han fet públic que no es la primera vegada que l’Ajuntament encapçalat per Rita Barberà els prohibeix l’acte, encara que aquest any l’Ajuntament ha prohibit fins hi tot que sonen les músiques de “Fosses del silenci”, la Muixeranga i l’Himne de Riego.

No és la primera que fan, mostrant que segueixen tan fidels al seu origen franquista com sempre. Es neguen a llevar a Franco i altres personatges franquistes dels carrers i Ajuntaments, però no permeten homenatges a les víctimes (això si, construir monuments per homenatjar a Franquistes sobre les víctimes al Cementeri, això si ho fan), ni a Republicans mentre criden als plens "Arriba España" i van atacant la nostra cultura com a clara continuació de la ideología dictatorial. Llàstima em donen els Valencians que els voten, demostrant una clara carència intelectual. Gràcies a ells som els pallassos de la Península, a més de ser profundament indignant.

Valencians, ja va siguent hora de llevar-nos la "caspa" del Cap-i-Casal.