dissabte, 2 d’abril del 2011

Casus Belli

No esperava tindre espies personals!!


Gràcies a un missatge al mail d'aquest bloc per part d'un anònim, he pogut comprovar que a alguns blocs de caire nacionalista espanyol han parlat d'aquesta bitàcora i del seu autor, o siga, un servidor. M'afalaga, el fet de que lladren per mi, significa que vaig per bon camí. Lo que diuen és lo de sempre, estàn obsesionats en catalunya i "m'acusen" de catalanista, aportant a més, la teoría conspirativa de que aquest bloc el dirigeixen des de Catalunya.

hahahahahahahaha Estos alienats de la realitat sempre m'alegren el dia. Quins collons clavar-se amb el bloc sense haver-los dit res. No vaig a ser com ells i fer mala propaganda dels seus blocs, per tant no els enllace...pobres, ja tenen prou en lo seu.

Però si, mira...ja va siguent hora de que confese...este bloc està teledirigit des de Catalunya, concretament per Jimmy Jump els dies que té lliure. Darrere els governs estem el HAARP - Anunnakis - Jimmy Jump -Jo. M'han pillat!

A més, és completament cert que sóc Catalanista...i Valencianista, Castellanista, Mallorquinista, Canarista, Llionista, Andalucista, Aragonista, Basquista, Galleguista...no era dificil observar-ho al haver escrit distintes entrades abogant al respecte per totes aquestes cultures. Però no acaba ahi la cosa...també sóc Occitanista, Montblanquista, Escocista, Irlandista, Vall d'Aranista, Bretonista, etc. Estic més per la diversitat REAL que no de la que parla Espanya per exemple amb el seu expansionisme uniforme. Pense que és millor per a un estat el fet de respectar-nos tots mutuament que el fet d'haver construït una nació sobre els cadàvers d'altres nacions.

La idea d'una República Federal ja no tan sols Espanyola, sinó Ibèrica és molt atractiva, però desgraciadament, la ignorància espanyola ho fa, no diré imposible, però si molt dificil. D'ahi que no quede altra que l'independentisme, perque aquesta Espanya, sentint-ho molt no val, és sumament perjudicial per a la salut mental i cultural de tots els que vivim en ella. De tanta represió com en la que s'ha construït la idea d'aquesta Espanya, no podía eixir res bò. Sense tradicions ni arrels nacionals, la identitat espanyola ja és només una qüestió de voluntat avui en día.

Però les coses artificioses no duren per sempre. És per això que mentre Espanya es busca a si mateixa les velles nacions s'alcen de les seves tombes glaçades.

I ixa és una de les clares diferències entre, no tant sols, el meu bloc i els vostres, sinó també les nostres ideologíes. Mentre vosaltres mireu per destruir i substituir, hi han altres que mirem per recuperar, reparar i construir. Per fer Espanya heu obligat a passar a les altres nacions per absolutismes i totalitarismes. L'última, amb la dictadura de Franco, vareu destruir molt i vareu impossar un nyap. Una vegada en "democràcia" començareu a usar estratègies nocives per a totes les nacions penínsulars cosa que no vos ha eixit massa bé, mentrestant, les llengues regionals avancen i llurs identitats es reafirmen, precissament reforçats per aquestos atacs.

Gallecs, Castellans, Catalans, Bascos, Aragonesos, Valencians i tants altres pobles no obren cap debat sobre llur identitat nacional. Ho tenen ben clar. Qui no ho té clar, i amb raó, és Espanya.

No vos obsesioneu amb els catalans, no són la única nació penínsular que camina cap a la independència, i no els culpeu, mireu cap enrere abans de dir res. Ah! Que ixa és una altra...s'ha de tindre molt poca memòria - o vergonya- per a dir nazis als altres siguent nacionalista espanyol. Crec que en realitat sabeu massa bé el perque ho dic.

Així que no vos molesteu en atacar-me, no anireu a cap lloc, és una absoluta i total pèrdua de temps. Un consell vos done, menys agresivitat i més cultura. Somrigueu home, que Espanya és campiona mundial de futbol!! ;)