dissabte, 7 de maig del 2011

Bildu finalment SI es podrà presentar el 22-M


Al final vegent el rebombori polític, s'han tirat enrere, o bé han utilitzat el cabet i s'han donat compte que en "sospites" no es va a cap lloc. El Ple del Tribunal Constitucional ha decidit per sis vots a favor i cinc en contra que la coalició Bildu concórrega als comicis. De fet, els ha fet un paticul al Suprem per actuar de forma irresponsable.

I aquest circ "democràtic" espanyol ha obert el debat de per què a uns inmediatament es jutgen per ser Bascos però en canvi a altres partits que tenen clarament tendències nazis no, pel simple fet obviament, de ser espanyolistes. Raó també de l'immensa impunitat dels violents d'extremadreta al País Valencià.

Mentre havíen il.legalitzat a Bildu de bones a primeres per simples sospites,
algunes de les candidatures formades per partits amb una tradició democràtica excepcional, permeten que partits directament nazis es presenten a les eleccions.

És el cas d'Alianza Nacional, un partit xenòfob que tot i les agressions constants, robatoris violents d'urnes i apologies del genocidi encara cap fiscal de l'Estat s'ha plantejat il·legalitzar-lo. La proximitat d'aquest 22-M ens permet recordar que les passades eleccions municipals Alianza Nacional va presentar l'assassí de l'independentista Guillem Agulló com a candidat del partit a les municipals de Xiva (València). I el cas d'aquest partit no són sospites, està demostrat, de fet, són ells mateixa qui diuen: "Alianza Nacional no frega el nazisme, sinó que l'abraça".

Mentrestant, tenim altres partits a les nostres terres, d'una baixa catadura moral, com España 2000 amb el seu niu de prostíbuls i membres fascistes, també DN, MSR i com no, els Franquistes del PP, els primers en demanar la "ley de partidos" en quan el primer en passar per ahi, deuría de ser eixe partit.

Pot ser per estos casos, també s'ho hagen repensat...qui sap...

Així doncs, el circ continua.

Felicitats a tots aquells Bascos que poden tindre veu.

Enllaç