dilluns, 2 de maig del 2011

Han caçat al Bin Laden


Osama Bin Laden ha mort. Així ho ha anunciat aquesta nit el president Barack Obama poc abans de mitjanit en un solemne anunci oficial des de la Casa Blanca difós per totes les cadenes de televisió del país. Gairebé deu anys després dels atemptats de l'11-S, una operació de les ordres especials ha acabat amb la vida de l'arquitecte del pitjor atac terrorista ocorregut en sòl nord-americà, refugiat al Pakistan.

El missatge nord-americà està clar...poden fer lo que vulguen quan vulguen i on vulguen. I certament ho han demostrat, matant milers de persones innocents per ajusticiar un terrorista.

En fí...supose que les víctimes del 11-S i 11-M els alegrarà saber-ho, vorem com s'ho prenen les víctimes dels actes imperialistes...

Ara cal vore també les idees conspiratives, no tan descabellades tinguent en compte la llarga llista de "casus bellis" que té EEUU al llarg de la seua història, totes auto-lesionades. I com posiblement s'establirà l'estat policial als Estats Units per "defensar els seus ciutadans" de posibles represalies a l'anomenada societat de la por, tot arran a les seues pròpies jugades.

Quin món de bojos.