dimarts, 3 de maig del 2011

La mafia del PePeronni continua


Entre totes les putades que fan els feixistes del PP, i faràn mentre estiguen, algunes d'elles ja comentades al bloc, d'altres més conegudes pels mitjans i altres que han sabut amagar, hui vos porte tres perles peperils.

1. La direcció de RTVV ha impedit als candidats de la coalició Compromís, Enric Morera i Mònica Oltra, d'accedir a les instal·lacions de l'ens, a Burjassot. CCOO i UGT els havien convidat perquè explicaren quin és el model de futur que plantegen per a RTVV. Morera i Oltra han hagut de parlar amb els treballadors a través de la reixa que envolta el centre de producció. 'La direcció ha realitzat un atac a la democràcia, perquè ha impedit que s'exercisca el dret de reunió entre treballadors i representants polítics', segons Morera. Res de nou a un partit d'ideología dictatorial.

2. El concert d'Orxata Sound System i Arthur Caravan este dissabte a Alcoi va haver de ser suspés a última hora per la denegació dels permisos per part de l'Ajuntament de la ciutat. La resposta a la xarxa ha estat ràpida, i els afectats parlen de "censura". A més, van explicar en roda de premsa que el procediment per obtenir els permisos de l'Ajuntament havia estat ple de dificultats: després d'un mes d'espera, l'Ajuntament els va concedir el 14 de març, per advertir-los, quatre setmanes després, que el concert es podria celebrar, però que hauria de canviar de lloc, ja que s'havia decidit instal·lar una fira medieval a la mateixa plaça on s'anava a celebrar l'espectacle. Els organitzadors van proposar aleshores la plaça Gonçal Cantó, epicentre de la nit Alcoiana i lloc habitual de concerts d'aquest tipus, com a alternativa. “La resposta a esta nova proposta, però, no ha estat donar l'autorització a la qual s'havien compromés, sinó simplement denegar-ne el permís i el dia abans del concert, ni tan sols a les 48 hores de presentar la sol·licitud, com ens havien dit, en clara intenció de perjudicar els organitzadors”, van assenyalar les portaveus de l'organització. “L'eufòria de la nit històrica que visquérem ahir a l'Apolo amb Obrint Pas es torna ràbia en saber que el PP censura el nostre concert de dissabte a Alcoi”. Com han demostrat continuament el PP menysprea la música en valencià, lluny de promocionar-la, protegir-la i utilitzar-la, la censuren. I no és la primera vegada, ni serà l'última.

3. En tercer lloc un vídeo els fets del qual parlen per si mateixa.