divendres, 4 de març del 2011

Xè, això ho paguem tots!


Pareix que el caràcter generós dels Valencians ens passarà, com ens està passant, massa factura.

Primer que si aigua nostra cap a Castella, després que si corrupcions i especulacions, que si tots els abocadors i la merda cap a la nostra terra, que si el corredor Mediterràni siga vía Madrid, que si la platja per a Madrid, que si acaben amb les Caixes Valencianes i tot això baix un espòli brutal. Ara els espanyols, PPSOE, en una bacanal decideixen fer prospeccions petrolieres a les nostres costes i les de Eivissa, per supost, lo més problemàtic no és el fet de que tots els diners aniríen cap a Madrid també, vaja, d'això ja estem acostumats veritat? El fet més preocupant, és l'impacte ecològic que això supossarà. Perque el turisme i els diners, al cap i a la fi es poden recuperar, però la natura és molt més fràgil i necessària.

Està previst que es debata en el proper ple del Senat, que probablement se celebrarà el dia 9 de març. Els dos partits centralistes encara estàn a temps de recular. Els valencians també estem a temps de recular i no votar a ningún dels dos.

Mecaguen l'hòstia peperos...tingueu un poc de decència, coneiximent i qualitat democràtica i deixeu de ser peperos hòstia! Que fins i tot vosatros esteu a temps!