diumenge, 13 de març del 2011

Quan les novetats no sorprenen...




D'entrada vos ho dic, estic fart d'escriure sobre el PP, "tals collons" de veres... Tant de bò no tinguera el perque de fer-ho, significaría o bé que sería un bon grup polític o que no existiría, però no és el cas.

Continuament ens arriben notícies sobre les desventures peperes que deformen la imatge dels valencians cap a l'exterior. Una pepera que s'aprofita de discapacitats per fer campanya mentre els furta i enxufa al seu mariten un càrrec, millons furtats a tots els valencians que sen van a la merda ja siga en regalets, com en contractes que no duen a cap lloc gràcies a Rita o Camps...en fi, lo normalet en ixa classe de gent.

Però mentre tinga trellat no puc evitar difondre les seues actuacions delictives o de baix calat moral. Digueu-me rebel si voleu.

I últimament estàn molt mogudets, actius, es nota que venen eleccions i es fan de vore, mal, però ho fan, quina raó tenía el cap de turc aquell del PP quan va dir "En el Partido Popular la fiesta no se acaba nunca".

Fa poc ens hem enterat que Campsnal9, el canal "públic" dels valencians que tots paguem, com a bon tentacle del PP fa bones migues amb aquells de mateixa ideología com Intereconomía, i mentre redueixen les ajudes als dobladors valencians, cedeixen els seus estudis per a gravar tertúlies dels Interefaxanomía, per tant, amb els nostre diners. Déu els cría i ells es junten. (Això si, tallem les emisions de TV3! hahaha)

Obviament, amb aquesta ideología que els caracteritza, amagada per la seua hipocresía, no es d'extranyar que per al día de la Dona Treballadora ho celebren amb un llibre de cuina.

Estos personatges...capaços d'agarrar i firmar a un manifest contra la corrupció, ells! Això, no és per res, però deixa ixa iniciativa en paper mullat, sobretot si el firma el senyoret Camps.

Al igual que Maria José Català al començar el seu discurs a l’acte de proclamació dels candidats locals del PP al País Valencià: "Vos demane disculpes si algun moment em passe al valencià. És la meva llengua materna i tinc aquest defecte. Però, no me n’adone, de debò”.