dimecres, 23 de març del 2011

Cansanci


Aprofitant que un grup de persones protestaven pel tall de les emissions de TV3 en Castelló, el presumptament lladre i ninot Francesc, perdó, Francisco(que no li agrada que el nomenen en Valencià) Camps s'ha burlat dels concentrats i fins i tot ha demanat als periodistes que li immortalitzaren el moment amb els manifestants amb una bonica foto amb els cartells darrere i éll en primer plà que espere enmarque i acabe penjant-la a la seua "suite" de Picasent. A més i seguint la línea de la prepotència que últimament el carateritza al caradura este encara els ha incitat a seguir amb les protestes i animant a increpar-lo. L'actitud de mofa del impresentable este obviament ha indignat encara més els concentrats, mentre les forces policials intentaven contenir-los i l'equip de seguretat de Camps intentava tenir la situació baix control.

Açò s'unix a l'altra notícia que va eixir fa poc quan el personatge del que parlem va passar per Ontinyent a -fer el paripé- inaugurar un hospital.




Tot açò mentre la seua nefasta gestió i el continu lladrocini seguix medrant la nostra economía fins al punt de no poder pagar ni els segells. Això si, diners per a soparots, cotxes de luxe - i altres coses que no sabem-, per fer pistes de F1, pagar a un arquitecte per a res, camps de golfs i Parcs Temàtics de Ferrari, per això si tenen diners. Pâ âmbujacar-se'ls sempre, xè, això ho pague jo!.

Estic cansat d'esta gentola.