divendres, 4 de març del 2011

Nacionalisme fantasma


Qui viu a Espâña!!(llegir en tò Asnal) sap gràcies als mitjans de comunicació estatals que existeixen infitnits nacionalismes anomenats perifèrics que amenacen el centralisme castellà, que és la bandera del patriotisme Espanyol.

Perque el nacionalisme espanyol no existeix. Tan sols has d'observar comentaris en forums, mitjans digitals o televisius o converses als carrers. Gent com Marianico Rajoy va soltar: "Yo no soy nacionalista y el Partido Popular nunca será nacionalista ni caminará por sus sendas como hacen otros". Els nacionalistes som tots els altres, menys els Espanyols.





Irònicament...aquells que van guanyar la Guerra Civil Espanyola i van portar la Península Ibèrica a la misèria en tots els àmbits mundans es feien dir "Exèrcit Nacional", i una vegada al poder, es van deixar els collons (concretament un) per eliminar simbols identitaris nacionals dels "perifèrics" per substituir-los per l'única "nació real". A partir d'ahi surgixen molts moviments estratègics a curt termini com era el fet de prohibir les llengües de les distintes nacions que composaven aquella España!!(de nou amb tò Asnal) i d'altres més subtils per a llarg termini que s'amaguen a les lleis i la Constitució -que encara es mostra a Europa amb la fulla Franquista-.
Inclús ridícules com el fet de manipular la història, que si Hispania ja era Espanya, que si El Cid o els Almogàvers eren Espanyols...en fi, ridícul.




Obviament, les estratègies de curt termini tan sols es poden portar per la força, aprofitant que podien empresonar o afusellar qui volgueren, i ara, aprofiten una societat adormilada i ignorant per anar fent faena destructiva d'amagada, moltes vegades desgraciadament, portades a fet pels pròpis Valencians -millor dir-los Blavensians-.

És graciós i penós també, vore com gent es capaç de destruir tota una cultura per sentir-se un més del muntó, creguent-se la quimera d'un estat artificial i inexistent que no ha parat des de l'inici en la destrucció i asimilació de les nacions que l'envolten. Estiguent tant clar que Espanya és Castella, i viceversa, que no és més que una escusa nacionalista per poder expandir-se, resulta graciós i penós vore com tant valencià vitoreja a forasters que estàn dinamitant el nostre futur.

La nostra llengua, més parlada que el Suomi, no té oficialitat a Europa i està increiblement marginada. Per què el Suomi si està com una llengua digna? Serà el fet de no estar dins un estat centralista i fascista? Pareix ser que si. Ara, mos vindràn diguent que el Valencià és una llengua morta que no serveix per a res fora de casa, que el Castellà és una llengua de 400 millons de parlants sense matiçar que molts dixos 400 millons no s'entenen del tot entre si, ni tenen cap intenció de fer-ho. En eixes escuses pretenen eliminar la nostra llengua i van i els burros dels Valencians s'ho creuen. Creuen que pel fet de que el Castellà siga oficial al País Valencià és la nostra llengua pròpia, l'Espanyol, i no es donen compte que tan sols és un moviment per substituir una llengua per una altra.





"El Castellano nunca fué lengua de imposición", "Hay que mimar la rica multiculturalidad de España", paraules buides per enganyar un poble adormit..."Ojalá desapareciera el Valenciano para no tener que aprenderlo", l'autèntic objectiu, paraules reals per a un poble que no reacciona per mesinfotista.

Però els nacionalistes som nosaltres, ells no. Quan venen i no s'integren. Lluny d'integrar-se imposen el seu castellà amb l'escusa de que també és oficial...i no respeten la llengua que deuría de ser preferent...quan a la nostra terra està millor vist que es parle castellà que valencià...això no fa saltar les alarmes? O és que la majoría està tant trastocà que no es dona conter?

Valencianets i Valencianetes...el nacionalisme espanyol existeix i és l'únic nacionalisme de la península perillós, per ser destructiu amb totes les altres cultures, al careixer d'una nació real necesita alimentar-se de les altres. Nosaltres també som nacionalistes, si, però amb l'orgull de ser constructius i haver resistit tot aquest temps les ànsies anexionants espanyoles. Ells s'avergonyixen de ser nacionalistes i ho amaguen, pareix que saben del seu caràcter precari. Així que sentiu-vos orgullosos de ser Valencians sense necesitat d'adoptar llengües extrangeres ni nacionalismes perjudicals com l'Espanyol.

Valencians, ja és hora de tirar fora al PPSOE i viure amb dignitat!