dijous, 22 d’abril del 2010

Heil Valencia


No, el de la dreta no, l'altre!

La plataforma Acció Popular Contra la Impunitat ha denunciat avui una convocatòria penjada en Internet del grup Joventuts nacional-socialistes per al dissabte 24 d'abril en la ciutat de València sota el títol "Acto en memória de nuestro Führer".

Segons han assenyalat fonts de la plataforma en un comunicat, l'acte està convocat en l'actual seu del partit "neonazi" Moviment Social Republicà (MSR), "el mateix local que va ser registrat per la Guàrdia Civil en 2005 considerat com la seu de l'organització neonazi il·legal Front Anti-Sistema".

"Coincidint amb l'aniversari d'Adolf Hitler", han afirmat les mateixes fonts, "els neonazis pretenen realitzar aquest acte que no ha de ser permès sobre la base de l'article 607 del Codi Penal, sobre delictes de Genocidi, que prohibeix i sanciona la difusió per qualsevol mitjà d'idees o doctrines que neguen o justifiquen el genocidi". Aquest "atreviment" del grup organitzador demostra, segons el parer de la plataforma, "la manca de mesures de prevenció i persecució dels delictes d'incitació a l'odi, la discriminació i la violència, i de justificació i enalteciment del genocidi".

Per això, han exigit que les autoritats competents "prohibeixin aquest acte i sancionen als seus promotors", ja que la llibertat d'expressió "no pot emparar la justificació d'un genocidi o l'exaltació dels seus responsables, tal com està contemplat al Codi Penal".

I per si no tinguereu prou...

Ex-líder del KKK va vindre a València a contar-nos les seues batalletes.