dilluns, 1 de febrer del 2010

"Que la detinguen!"


5 comentaris:

Jaume C. i B. ha dit...

Tinc entés que aquest barri està format per edificis que han sigut declarats patrimoni històric o semblant, no?. No entenc la dèria del PP de destruir tot el que toquen. Felicito a la gent que s'enfronta contra la senyora Barberà per salvar el Cabanyal.

LoyKaPV ha dit...

Si, és patrimoni protegit però això per al Pp no significa res, com a que volien revocar la llei de patrimoni per poder fer lo quels passe pels collons...

Jaume C. i B. ha dit...

Això seria com si aquí, a Barcelona, tiressin un edifici modernista. I haig de dir que conec algun cas que va passar, en concret quatre edificis idèntics dels quals un va ser tirat, ara no es poden tocar. A Barcelona s'havien fet algunes barbaritats però ara no és rar que quan algú compra un edifici no li permetin enderrocar la façana. Un exemple és un edifici molt a prop de casa meva, en altres èpoques havia sigut un hotel, després de diverses vicissituds va ser una comissaria de policia, ara l'han enderrocat salvant la façana però enderrocant i reconstruint l'interior de nou per fer-ne un hotel. Pots veure'l en aquest vídeo que vaig gravar fa un any i mig. Ara ja estan aixecant l'interior.

http://www.youtube.com/watch?v=SA1pMGrB86c

Josep (Benaguasil) ha dit...

El PP, amb la seva majoria, ha aprovat un decret per la via d'urgència per modificar la catalogació del barri. La prepotència de Rita, tot i escudant-se en els vots, és perillosa i barroera, però encara és més perillos i preocupant la connivència i confussió existent entre Ajuntament de València i Generalitat Valenciana (també coneguda com Barbaritat). Darrerament Camps sempre s'acompanya d'aquesta donota, tant que sembla que és ella qui realment governa la Generalitat.
Salut.

Jaume C. i B. ha dit...

Potser la senyora Barberà vol fer arribar aquesta avinguda fins el passeig marítim per poder passejar en el Ferrari amb el president Camps.

Publica un comentari a l'entrada